måndag 9 februari 2015

Nyttiga söndag!

Idag vaknade Lowe 7! Fredrik klev upp med honom medans jag fick sova vidare. Blev sen väckt klockan 9 med frukost på sängen! Va hände där? ;-) 


Vi käkade lite frukost sen drog vi igång och städade och tvättade. Vi hade ju sen planer på att åka iväg och kolla på klinkers och så. Men solen sken och så fick jag ett sms av Evelina som frågade om vi ville hänga med till lekparken. Så vi klädde på oss och drog dit. Det ligger en lekpark bredvid där de bor så vi tog den. Solen sken, men kallt va de! Så de bjöd in oss på lite kaffe! Killarna gick och köpte lite fika medans vi gick upp med våra barn och Texas. Åh! Säger det igen, så mysigt att ha vännerna nära och kunna göra såna här spontana grejer! Fikan slutade med att Mathilda grät för att hon inte fick mera "buule" haha så sött när hon säger de! Och Lowe sket ner både sin body och byxa! Så Mathilda fick lägga sig då hon va trött och Lowe fick snällt glida ner i ett bad hos dem! Sen promenerde vi hemåt.

Påväg hem så ser vi några grannar som slänger skräp i en kontainer. Vi frågar om den är för alla medlemmar. Och det va den! Vi som har hela källaren full i skräp efter renoveringarna. Så Fredrik bar skräp och slängde medans jag ställde rätt sakerna i källaren som vi ska ha kvar. Så skönt! Nu kan man gå in därinne utan att välta något tungt över sig. 

Vid 16 drog Fredrik iväg och bytte olja på bilen och tvättade den. Jag själv fick väcka Lowe som sovit i vagnen i entrén undertiden som vi fixat i vårt förråd. Vi gick in och fixade middag. 

Nu är hemmet städat, källaren rensad, bilen går några mil till utan problem och i badrummet hänger alla kläder, tvättade. Love IT! 

Inga kommentarer: