onsdag 11 februari 2015

Lek och buslandet.

Igår hade vi en inbokad dejt med några Instagrammammor och barn. Det är 3:de gången vi sågs! Första gången va i somras i Slottskogen, och de 2 sista gångerna va det på lek och buslandet. 

Solen sken så Ronja och jag promenerade dit med våra barn i vagn hemifrån henne. 5 km härlig tur i solen! 

Vi va på lek och buslandet mellan 13-15. Åldrarna på barnen va från ca: 5 mån till 1 år. Så roligt att se Lowe ihop med andra barn som är som han eller äldre! 


Lilla Oliver och Lowe. 


Noelle och Wille! I bakgrunden står Lowe och pillar. :-) 


Lowe och Wille står och "samtalar". 


En glad skit i bollhavet! 

Han verkligen granskar vad de andra barnen gör! Och tar efter. Han hittade en ballong därinne som han satte tänderna i så den small rakt i ansiktet på honom! :-( han blev så ledsen! Men det gick över fort. Ett annat barn drog honom i armen så han trillade. Men han sa inget. När jag såg det så undrar jag om barn så tidigt förstår? Om de lixom gör det med flit just bara för att med avsikt vara elak? Har aldrig sett Lowe göra något sån på ett annat barn så jag har lixom aldrig reflekterat över det innan, men det kommer väl förmodligen. Men det är nyttigt för Lowe att leka med barn i hans ålder. Vi hänger ju mest med Ronja och Novalie och hon är ju trots allt 4 månader yngre än Lowe. Så de "leker" ju inte direkt ihop. Men Evelinas Mathilda "leker" Lowe ihop med. Dock så blir det lite "det är min leksak" och rycka ur handen. Sån fattar inte Lowe än så han tar bara något annat att leka med då utan protester. Men han är ju en fisk och jag tycker det stämmer så bra på han personlighet! Snäll och känslig. ❤️ Han får tuffa till sig lite min lilla firre! 

Lowe va så trött efter besöket! Efter en flaska ersättning i vagnen så somnade han gott! Och sen plockade Fredrik upp oss. 

Tack alla! Hoppas vi ses snart igen! 

1 kommentar:

Anonym sa...

Vill bara varna för att låta barn leka med ballonger! De kan ju komma åt dem av misstag om de ligger på ett golv osv. Har en kompis som jobbar som sjuksköterska och hon har talat om att det är väldigt farligt om de små får ner delar av ballongen i halsen. Det är oerhört svårt att få bort och täpper till luftvägen, kan lätt bli en hemsk utgång för då går det så snabbt :( ....kan vara bra att veta iaf.

Med vänlig hälsning,