onsdag 4 februari 2015

Överraskningsfest * 2!

I lördags va det dags för mig att lämna boet och gå ut lite. 


Ronjas fästman Jimmy hade i smyg bjudit in mig för att överraska Ronja. Men innan det så hade jag dessutom blivit inbjuden till Emils överaskningsfest. Ronjas började 16 och Emils började 18. Så jag tänkte att om jag får skjuts mellan dem så ska jag nog hinna med båda! De gjorde jag! Ronja blev såklart inte överraskad. Jimmy hade ju försagt sig. Men det va kul att träffa hennes familj och så. :-) Sen hämtade Fredrik mig och körde mig hem till Erika! Ni vet Erika som jag hängde så mycket med innan Lowe kom. Hon va också bjuden till Emils fest så vi tänkte ta ett glas vin innan vi drog till Emil. 


Det hann vi! Men det fick bli taxi till Emil. Sara, Emils tjej hade fixat ledigt för Emil dagen efter så han hade ingen aning att detta skulle hända! Några vänner hade fixat en sliten buss, slängt på sig rånarluvor och hämtat honom från jobbet och klätt på honom en Stålmannendräkt. :-D haha! Med inbyggda muskler! Och en hjälm så han såg inget. När de kom hem så satte de honom på en stol och så satt vi alla där. Så slet de av hjälmen! Så jävla bra när han inte misstänkte något! Han hade planerat att laga 1 1/2 kg lax under kvällen. Haha!


Vi åt lite och drack lite. Jag hade ju som sagt inte druckit på länge så jag tog det väldigt lugnt och drack sakta. Så roligt att vara alla samlade! Synd att Fredrik inte kunde hänga med då vi inte hade någon barnvakt. Farmor va i Spanien ju! Vi drog vidare ut sen. Men det va så dålig musik och jag hade ont i fötterna och började bli trött. Så jag åkte hem. Va visserligen inte hemma förrän 03.30 så lite kul va det allt! :-) 

Nu får det inte gå så långt ifrån utgångarna! Måste träffa vännerna oftare! Men det känns lite tryggare nu när Fredrik kan ta Lowe lika bra som jag då jag inte ammar längre. 

Inga kommentarer: