tisdag 24 februari 2015

Första passet.

Hej! 

Idag ringde min klocka 07.00. Jag skulle till jobbet! Ångest och nervositet gick genom min kropp. Jag har 10 minuter till jobbet på cykel. Och jag började 9.15 så jag hade 2 timmar på mig. Såklart vaknade Lowe också så jag fick massa tid med honom på morgonen. Sminkade mig och gjorde mig i ordning direkt så jag kunde leka med Lowe. Fredrik fixade frukost till oss. 


Men vid 9 drog jag. Och det gick bra! Massa som behövde uppdatera mig med, men i det stora hela så är det samma jobb. Så det va skönt. Jag va kvar till 14, sen kändes det bra. Så jag cyklade hem till mina grabbar. De va redo och skulle dra till farfar på brandstationen och hälsa på, så jag hängde med. 



Lowe fick sita i brandbilen men när farfar drog igång bilen så blev han jätterädd och jätteledsen. Höga ljud är inget Lowe uppskattar direkt! ;-) 

Efter brandstationen så åkte vi och handlade och sen hämtade ut ett paket! Gissa vad? 


Tada! Denna va hel! ❤️ 

I eftermiddag har vi bara varit hemma och myst. Satte upp en spegel i hallen som tillfälligt får sitta där tills vi ska måla väggarna. 

Nu sover mina grabbar. Jag själv sitter i soffan och kollar på stalkers. Men ska hoppa i säng snart. I morgon ska jag in till stan med Ronja och Novalie. Nästa jobbpass är på lördag! Mitt första riktiga! Känns lite jobbigt, men som sagt så är jag ledig 3 dagar efter varje jobbpass. Så det är ju inte speciellt krävande. Dessutom så sparar jag dagar med Lowe som jag kan spara till jul och sån framöver. Så jag inre behöver jobba på jul i några år! ❤️

Inga kommentarer: