lördag 28 februari 2015

På jobbet.

Hej! 

Fullt upp i veckan! Men nu har jag lite tid att blogga. 

I veckan har vi varit i stan och shoppat lite med Novalie och Ronja, varit hemma och myst och igår hade vi besök av Mathilda och Evelina på förmiddagen. Annars väldigt lugnt. 

Igår hade jag och Fredrik en kväll själva. Bästa farmor kom och passade Lowe medans vi hade bokat bord och bio till oss. Vi stack redan vid 17. Käkade på pasta+. Hade velat gå till heaven 23 och käka deras berömda räkmacka. Men det va såklart fullbokat. Men pasta + va helt okej. 


Vi käkade samma maträtt faktiskt! Pasta med oxfilé och champinjoner i tryffelsås. Mums!

När vi blivit mätta insåg vi att det var en timma tills bion började så vi promenerade ner till 4 gott och skulle köpa godis. Sen till bio. Vi såg taken 3. Gillar de filmerna. Så bra! Händer saker hela tiden. Bion började redan 19.30 så vi va hemma vid 22. Lowe var vaken, som tur va! :-D Så jag fick gosa lite! Känns bra när jag nu sitter på jobbet. Kör 9-18 idag. Första riktiga passet sen 5 januari 2014. ;-) Nu kommer jag jobba var 4:de dag 9-18 hela mars. Sen jag är ledig hela april-maj och börjar jobba på riktigt 1 juni. Då kör jag dygn igen. Var 4:de dygn. 

I morgon har vi tänkt åka och bada med Lowe. Han har inte kommit till något badhus än, så nu är det dags. Vi har sagt att varje helg så ska vi göra någon typ att "utflykt" med Lowe. Tex lekland, badhus, museum, Liseberg, åka till någon stor lekpark, mm. Sen när han är tillräckligt gammal och kunna välja själv så ska han få göra det. Jag vet själv vad roligt jag tyckte det var när jag va liten att ha saker att se fram emot. Eller det tycker jag väl än! Haha! Men jag tycker det är jätteviktigt att vi gör saker tillsammans som familj. Antingen lördag eller söndag. Och i morgon vill jag testa badhus med honom. 11-16 hade den varma poolen öppet så då passar vi på. :-) 

Det ska bli skönt att bli den som jobbar och kommer hem till maten lagad och så. Han har haft det bra F. Eller ja det har varit underbart att vara hemma med Lowe såklart. Hade jag tjänat lite mer så hade jag lätt kunnat vara hemma i några år till! Lagomt till han blivit 3. Sen kan han få börja på förskola. ;-) 


Mammas buse har börjat äta själv med sked. Då ser det ut såhär efter skålen med gröt är uppäten! (Haklapparna låg i tvätten.) 


Inga kommentarer: