söndag 22 februari 2015

I bilen.

Sitter i bilen utanför hornbach. Lowe somnade så jag får sitta kvar med honom medans Fredrik är i affären. Lite krångel med dimern till lamporna i hallen som han måste lösa. 

I går körde vi också en fixardag! Vi va på storken och babyproffsen och kollade på en ny framtida vagn för Lowe. Sen va vi till netonnet med vår fina moccamaster då den va trasig upptäckte vi. (gått sönder i frakten förmodligen.) Efter det åkte vi till lek och buslandet så Lowe fick leka lite. 



Va hemma tillbaka redan vid 14! Så vi var effektiva. Resten av dagen så målade F hallens tak och så, och jag lekte med Lowe. På kvällen stack F till en vän och jag gav Lowe gröt och satte på han sin pyjamas och så drog vi ut på en timmes promenad. Ner till havet och sen hem igen. Han somnade faktiskt inte utan satt upp och tittade. Han höll på att somna när vi nästan var hemma med jag puttade lite på honom. Tänkte att han kommer somna skönt när vi kommer hem igen. Men ack så fel jag hade. Han somnade typ 23! Haha! När F kom hem igen så va Lowe fortfarande vaken. När han väl somnat så skulle vi kolla på american horror story, men efter 10 minuter så gick mina ögon i kors! Försökte verkligen hålla dem öppna. Men varför kämpa när man kan sova? Så vi gick och la oss.  

Idag vaknade denna prinsen 8!


Det passar med sovmorgon när vi båda är hemma tydligen! Annars har han ju börjat vakna innan 7. I natt vaknade han vid 3 så F hämtade honom. Sen en sväng vid 6. Då fick han första flaskan. Sen gav jag honom lite vid 8 när han vaknade. Då han inte vill ha "riktig" frukost med en gång när vi går upp.

När vi varit här så vet jag inte vad vi ska hitta på. Men långpromenad kanske? 

Hoppas vi haft en fin helg! 


Inga kommentarer: