torsdag 5 februari 2015

Mys hemma och en sväng på torget!

Hej! 

Nu ligger jag här igen, i min säng och bloggar. Har tagit världens längsta dusch! Lowe fick en spakväll innan läggning med bad, nagelklippning, insörjning och sen fick han på sig sin gosiga morgonrock. F tränade sent så vi va hemma själva. 



Så när Lowe lagt sig så ville jag själv ha lite spa! ;-) 

Lowe somnade redan 19.20. Han har bara sovit mellan 10-11 idag, så han va väl helt slut. Somnade med en flaska ersättning i munnen. En hand bakom huvudet och andra handen på flaskan i min famn. Sen dess har han sovit faktiskt. Nätterna börjar bli riktigt bra! Igår tex så sov han ostört från 20-03.30! Då fick han komma till oss, fick en flaska mat som han höll själv så jag kunde somna om. Jag vaknade att slurkandet när maten va slut. Jag stoppade in nappen på honom och han la sig på sidan och somnade om. Vaknade 07.30 igen! Duktig kille! 

Idag har vi varit hemma på förmiddagen. Tror Lowe tycker det är lite segt att bara va hemma. Han blir så gnällig! Så tillslut tröttnade jag och slängde i honom i vagnen vid 13 tiden och promenerade bort till torget. 


Vi skulle träffa Erika efter 14, egentligen hemma hos oss. Men det slutade med en sallad ihop på Adams istället. Mysigt! 

I morgon är det fredag! Och då ska Lowe och jag på studiebesök på en förskola! Vi måste ju söka nu så det är väl bra om man kollar in se förskolor man är intresserad av. I morgon är det en ur och skur förskola. Vi ska va där redan vid 9. Så i morgon lär jag få väcka Lowe. Efter studiebesöket så tänkte vi traska bort till öppna förskolan. Hänga med Ronja och Novalie och förhoppningsvis Evelina och Mathilda! På kvällen väntar Tacomys! Lowe's farmor kommer över. ❤️

Inga kommentarer: