torsdag 19 februari 2015

Torsdag.

Hej! 

Nu har det varit tyst här i några dagar. Men vi lever. Fullt upp bara! 

I måndags sålde vi Lowes garderob, så i tisdagseftermiddagen drog vi till Ikea och köpte en bänk till honom. Vi åkte först till Kållered. Där va den såklart slut. Så vi fick åka till bäckebol. Där fanns även de blå luckorna! Så fin blå färg! När vi väl fått med oss bänken i bilen så stack vi till Frölunda torg. Fredrik behövde en ny mobil då hans gått sönder. Det slutade med att jag kom hem med ny bh och en bikini! Ville bara pröva. Men det satt så bra så jag köpte de. Väl hemma så va det läggdags för loppan. Fredrik la honom och jag drog igång med bänkbygge! 


Så ser den ut! 


Och såhär på insidan! 

Jag hade glömt att stänga en dörr innan jag gick och la mig, och då va Lowe snabbt framme på morgonen! 


Han älskar att plocka bland kläderna. Nu får vi se hur snart han lär sig öppna der själv. :-)

Igår va Lowe och jag på öppna förskolan med Ronja och Novalie, Ronjas syster Nathalie och hennes dotter Vega. Och sen mötte vi upp en tjej från Instagram som vi träffat en gång tidigare, Jennifer och hennes dotter Molly. Lowe va sig inte lik alls. Så mammig! Skulle sitta klistrad på mig. Och väldigt lätt till gråt. Så vi stannade inte där sålänge.


Joolzgänget! 


Novalie och Lowe ❤️

Jag och Ronja tog en sväng på torget efteråt så passade Lowe på att sova en stund. På kvällen kom en kille hela vägen från Skövde. Jag slängde ut skjutdörrarna som satt i mellanväggen i vardagsrummet, på blocket. Tänkte väl att man får testa sälja dem i allafall. Och det gick hur lätt som helst! Vi fick 1500 kr för dem. För sånt Fredrik tyckte vi kunde slänga! ;-) 

Idag då? Jo idag har Lowe och jag fixat lite hemma. Lagat mat och plockat i hans rum med nya skåpet. I eftermiddag slipade Fredrik hallen och så, så Lowe och jag fick röra oss i köket, vardagsrummet och vårt sovrum. :-) Ska bli så skönt när det är klart! Då blir det en paus på 1 år. Bara köket kvar sen.

Nu ska jag sova. Lowe och Jag ska upp tidigt i morgon! Vi ska möta Evelina och Mathilda vid 8.30 hemma hos dem. Frukostmorgon på Lindex mellan 8-10. Så vi tänkte gå dit. Har spanat in en 2 delad pyjamas till Loppan där. Sen kommer det säkert åka med något mer. Kanske något till mig till och med? 20 % på allt under den tiden.

Natti natti!  

Inga kommentarer: