måndag 16 mars 2009

En bebis påväg!

Igår va vi äntligen iväg och hälsade på min bebis, eller vår bebis. Han va den sötaste hundvalp jag skådat! Herregud så fin! Vi drog direkt efter jobbet på morgonen. Svärmor va med oxå. Vi va framme i helsingborg efter 11. In och busa med hundarna. Jag frågade lite om valparna. Det fanns ju 2 att välja mellan. Ena hunden vägde mer än den andra. Och den lilla va lite mer framåt. Den rundare vågade knappt hälsa. Efter en stund kom den minsta och la sej i mitt knä, och somnade! Då va det bestämt, han va min! Jag va kär! Nu ska man bara vänta 3 veckor på att få hämta honom.


Efter att vi gosat klart med valparna åkte vi förbi ullared. Jag va astrött så jag ville bara sova. Men jag fick allt med mej saker hem. Saker till lägenheten. Men jag och Joakim pratade på att dra dit när man planerat lite bättre. Både min och joakims plånböcker ekad. Väl hemma vid 19 tiden fick jag ett telefonsamtal. Som rörde till rejält i mitt liv. Nu efter natten har saker förändrats rätt mycke. Så jag har en del att ta tag i nu. Men det löser sej alltid. Klart de gör. Det är ju mitt liv som de handlar om. Jenny fixar. :)


Nu håller jag på att tvätta. Sen hade jag tänkt ta tag i lägenheten. Den ser ut som fan själv. Ska försöka få Joakim att hjälpa mej fixa med en del saker som jag inte klarar själv. Men de kan bli svårt. Han köpte ett nytt tvspel till mitt xbox igår.. Han lär hamna där. Jag får säga: Du får låna mitt xbox bara du sätter upp min nya hatthylla först. Och vill du ha mat, så måste du lägga golvet i hallen först.. hehe.

Mina goingar!

<3

Inga kommentarer: