torsdag 19 mars 2009

God morgon!

Glömde ju blogga om min mat igår. Det funkade faktiskt. Det va till och med så att den va god, jag va nästan påväg att hämta mat en gång till. Men hejade mej.

Igår när Joakim kom hem va det dax för skateparken. Jag skulle fota. När vi kom fram (skateparken ligger bakom bergakungen, så typ mitt i stan) så va jag så sjukt godissugen! Så jag drog med Silla till bergakungen och köpte godis. När vi kom tebax åkte killarna i 15 minuter, se va det inge kul längre.. Så mycke folk, så de krockade med varandra. Alla vill väl skatea när solen är framme. När de va klara drog vi och käkade mat, Sen hem till Joakims mamma. Där endast Klas och 2 hundar fanns. Där va vi inte länge. Sen hem. Och jag fick äntligen min älskling att hänga upp hatthyllan! Han spelade inte ens tvspel igårkväll! :D Vi satte även upp projektorduken och Texas krok som han ska ha sitt koppel på. :) När vi va klara va det dax för mej att dra till jobbet. Så jag har tillbringat natten där.

Men nu sitter jag hemma. Vill inge annat än att dra upp till fjällen nu. Solen skiner ju som bara den! Jag och Joakim ska åka upp vecka 16. Familjen har stuga 10 mil ifrån åre. 100 mil ifrån göteborg!? Kommer bli jobbigt. Men vi tar bilen till Sunne och åker sen med hans pappa och styvmamma upp. Ska bli grymt skönt att komma härifrån ett tag. Valpen ska med oxå, får ju honom den 7 april. :) om 2 ½ vecka.

Nu ska jag fixa frukost. Havregrynsgröt och hallonsylt.

Hörs sen!

Inga kommentarer: