lördag 28 mars 2009

Min Lördag.

..Blev inte som jag tänkt. Jag hade ju tänkt att vi skulle fixa här hemma. För nu är det många projekt igång. Men vi började dagen med att vakna tillsammans. Finns verkligen inget bättre än att vakna och se att babe ligger brevid mej. :) Sen tog vi som sagt tag i matinhandlingen. Min rygg började ju göra ont såklart redan när jag vaknade i morse, så efter att vi handlat så fick jag sätta mej i bilen för att vila ryggen. I bland gör ryggen så ont att jag blir yr i huvudet och det känns som om jag ska svimma. Man vet inte vart man ska ta vägen. Det enda som hjälper är att lägga sej ner på golvet med benen i sängen. Och då kan man slappna av i musklerna och då brukar det gå över. Det är ju musklerna som drar ihop sej och blir helt stela när jag får ont. När vi kom hem plockade vi in allt. Och sen va jag så trött efter allt med ryggen så jag la mej i sängen med datorn. Vi tillbringar vår mesta tid i sängen faktiskt. Vi käkade till och med middag i sängen i dag!? Joakim lagade maten. Stekt bacon och blodpudding! Som jag inte käkat på hundra år, och fått för mej att de va svinäkligt! Men det va det inte. Jag åt mej proppmätt. Så nu har jag en maträtt till jag kan käka. ;)

Efter maten kollade vi mer på tv, och somnade tillslut tätt intill varandra. Jag tror att ryggvärken e så påfrestande för min kropp att jag blir trött. Jag vaknade en stund före Joakim och gick och tog hand om disken. Sen vaknade han.

Nu sitter jag här och käkar en apelsin och väntar på att få åka till jobbet. Joakim fördriver tiden framför tvspelet med hårfärg i håret. Jag leker frisör oxå. :)

Nu ska jag se till att han tvättar ur färgen, och sen ska jag gosa lite innan jag ska dra mej mot jobbet.

Tjoo..

Inga kommentarer: