söndag 28 februari 2010

Min dag.

Dåligt bloggande idag. Men har haft annat för mej. Hade för övrigt en Mysig kväll igår. Vi gick till Hemköp och handlade hem allt vi va sugna på för kvällen. Grillad kyckling, nybakat bröd, honungsmelon, chips, ost, cider mm. Vräkte i oss till 2 jätte bra filmer. Hamnade i säng vid 2 tiden. Det va länge sen vi satt uppe så länge med film.

I morse tryckte vi i oss frukost i drog till Joakim lägenhet. Dax att plocka ur den och städa. Gick rätt fort eftersom det inte fanns mycke i den. Körde hem saker och sen till Joakims mamma på middag. Tidig middag. Efter den så va det dax för mej att jobba. Joakim körde mej dit, gav mej lite pussar släppte av mej. Så jag är på jobbet nu alltså. Jobbar till 15.30 i morgon. Det kommer gå undan. Ska träffa Silla i morgon över en fika. Det blir mysigt. Har inte träffar henne på ett tag. Hon bor ju hos sin pojkvän i Borås. Får passa på att haffa henne när hon är hemma i Göteborg i några dagar.
Nu till jobbet. Har köpt världens godaste chokladbjörnar som kommer göra min mage ledsen. Men det är sånt man får ta. ;)

Inga kommentarer: