torsdag 25 februari 2010

Sockerberoende?

Sitter sockersugen på jobbet. Men vet ni vad som är bäst av allt? Det finns inget med socker i för mej här. Så det är rätt kört. Affären e stängd oxå. Så jag får vara utan. Lika bra de. :)

I morgon blev arbetstiderna ändrade. Jag ska jobba 32 timmar i ett streck. Så jag börjar 8.30 i morgon och slutar 18.00 på lördag. Då blir jag ledig lite längre mellan lördag och söndag. Lite positivt. Börjar jobba 15.30 på söndag igen. Och jobbar 24 timmar. Sen tisdag 7-22. Men sen är jag ledig i en vecka och 2 dagar. :) det behövs. Men jävligt mycket som ska hinnas med den veckan. Så jag hinner nog inte ens hinna känna av någon ledighet. Förrådet ska tömma, skräp ska slängas, lägenheten ska storstädas, 3 körlektioner, 2 teorilektioner. Gymmet. Ska vaxas. Texas ska iväg och få sin ett års vaccination. Och så ska vi till Sunne i 2 dagar. Plus så ska babe firas Ibland blir det lite för mycket att leva Jennys liv. Men det är bra härligt oxå! För jag har världens bästa och sötaste pojkvän som finns där och hjälper och berömmer mej. Finast e du min prins. :)

Nu ska jag jobba mina 2 sista timmar så snabbt jag kan. Så jag kan åka hem till min kärlek. Som ju nu står och skottar snö i stan. Plåtslagare har just nu blivit snöskottare. Han en bäst.

Inga kommentarer: