torsdag 18 februari 2010

Torsdag 18 Februari.

God morgon. Nu sitter en snått stressad Jenny vid färjläget. Klockan ringde aldrig. Vaknade av Joakims mobil som ringde en timma senare Panik! Upp fixa sej. Joakim va snäll och körde mej ut. Så jag kommer inte komma försent. Dessvärre gör nog han det. Det är det som är så jävligt, om man skulle missa bussen eller så. Så blir man jätte försenad, när man jobbar så långt bort. Vet inte om min klocka kanske ringde och jag stängde av den. Det var en söt sak som höll mej vaken lite länge i natt. :) så jag har faktiskt kunnat. Stängt av mobilens alarm i sömnen. Första gången det händer på ett år isf. Jaha. Nu är jag iaf framme vid färjläget. Bara att vänta in färjan så väntar en varm bil på mej, på andra sidan. Har det så bra att man blir upplockad av jobbet.

Idag ska jag va på jobbet till 22. Är det tänkt. Men vet inte hur det blir riktigt. Vi ska iväg någonstans i fastlandet i kväll. Och jag hoppas de kan släppa mej där oxå. Så slipper jag till ön och den hem. Så får det blir. Jobbar inte en minut längre än jag behöver, idag. Trött. I morgon börjar jag 2 timmar tidigare än tänkt. Ett 26 timmars pass. Puuh.
Men det ska nog gå vägen. På lördag när jag slutar så vill jag åka skridskor. Och det får jag nog oxå. Nu kom färjan! Dax att åka ut på havet igen!

Inga kommentarer: