lördag 1 maj 2010

Lördag 1 Maj.

Hej hopp! Dåligt bloggande. Men som ni vet så skulle ju Joakim komma igår. Och de gjorde han. 5 timmar tidigare! Han orkade inte vänta tills hans mamma skulle åka. Så han tog tåget. Jag klagade inte. :) saknade honom. De pirrade i våra magar när vi skulle ses. <3. Tre dagar i från varandra e inte lätt. Hehe. Vi myste massa och sen åkte vi på en fest. Va där till midnatt, sen åkte vi hem till hans pappa och sov där. Mina grejer va ju självklart kvar hos mamma. Så jag fick åka hem till mamma i förmiddags i mina prickiga strumpbyxor, Joakims vita DC tröja och skyhöga klackar! Hot or not?!

Vi sitter i bilen nu, jag och Texas. Vi e i Karlstad. Joakim ska tävla i morgon. Så han e och kollar in banan. Det va så kallt ute. Har både en lång stickad tröja med luva, och Joakims vinterjacka på mej. Fryser dock inte så mycket om överkroppen utan mer händer och fötter. Men sånt får man stå ut med. :) jag tycker att de e skitkul att vara med och kolla. Blir så inne i spelet. Och när de skriker: - 10 sekunder! .... Game on! Då blir jag alldeles lyrisk! Skit kul! Står och hejar och peppar Joakim. Men idag e det som sagt bara träning. Inför i morgon. I morgon ska det bli 8 grader varmt och sol. Lite bättre med sol..

Haha nu ligger Texas och snarkar i min famn! Jobbigt att vara ute och springa. :)

Snart drar vi hemåt. Mot sunne. Vi ska förbi Joakims pappa. Fixa oss där och sen till mamma för att grilla i kväll. Ska bli gott. Magen börjar kurra. Bloggar med lite bilder sen. Vart dåligt med de nu.

.

Inga kommentarer: