torsdag 17 januari 2013

I morgon dra vi vidare..

Hej!

Klockan är snart 17 här och vi har haft en heldag vid stranden.

Igår blev F dålig. Han låg på rummet efter frukost. Så jag och Johanna låg ute i solen och stekte. På kvällen blev han ännu sämre! Så jag fixade febernersättande ch så handlade jag yoghurt till honom. Johanna och jag beslöt oss att skita i middagen ute och tillbringade kvällen på rummet med F. Chips, kakor och en film. :-) somnade redan 21.30!

Så idag vaknade jag redan 7. Vi har varit på vår strand hela dagen. Läst bok, spelat kort och badat. F mår bättre så han har oxå tillbringat dagen med oss i solen.

I kväll ska vi över till piren. Sista middagen här. I morgon eftermiddag tar vi båten tillbaka till Phuket.

Vi har det helt jävla perfekt! Kollade vädret vid koh phangan, som vi ska dra till i morgon. Det visade regn! :-/ hoppas de visa fel eller hinner ändra sej. I värsta fall få vi väl dra någon annanstans. Vi vill inte ha regn! Hittills har det inte regnat alls! Och idag har vi varit i Thailand en vecka. 3 veckor kvar alltså.

Jag shoppade igår! 1 linne med uggla på och en ring med uggla på! De har några få speciella affärer här, bland alla kopierade stånd. En kvinna som har en liten shop med handsydda klänningar i tyg och plånböcker i hud/skinn. Väldigt fina! Jag va tvungen att köpa en! Svart och lila! De kostade lite mer än resten av alla stånd, men det va lixom inga kopior, utan hennes egna design. Jag har redan flyttat in mina pengar i den! ;-) Hittade oxå en väldigt fin långklänning som jag köpte oxå! 299 baht! Ca 65 kr!

Ikväll ska jag köpa ny sarong. Min har blivit så äcklig av all sand, solkräm och vatten. Och en axelremsväska i tyg. Vi ska oxå fixa biljetter till båten över, och boka boende på Karon. Hittade ett hotell igår som låg precis vid stranden. Ett rum med balkong med havsutsikt! Perfekt att dofta vid i 5 dagar. Vila upp sej, för jag antar att på koh phangan blir det ganska mycket festande och liv!

Nej nu är det nog dax att duscha av sej all sand, göra sej i ordning och sen åka över till piren för middag!

Phi phi Island, Torsdag 17/1 16.55.





Inga kommentarer: