torsdag 10 januari 2013

På planet.

Jag sitter nu på planet. Kommer såklart inte kunna posta detta inlägg förrän jag landat. Och fått wi-fi.

Vi stack iväg från Landvetter vid 12.55. Till Helsingfors. Där väntade vi på nästa plan i typ 1 timma. När vi väl satt oss på planet så kom vi inte iväg för att de satt 2 asfulla män från Polen eller nått sånt. En av dem kräktes innan vi ens lyft så de blev avslängda innan vi drog. Tur de!

Planet har 2 gångar och 3 rader med stolar. Längst till vänster är det 2 stolar, sen en gång, sen 4 stolar i rad och sen en gång till. Och sen 2 stolar lägst till höger, där sitter jag och F. Bakom vingen. Alla stolar har en skärm där man kan välja bland 30 filmer och spel. Man ser även en flygkarta på vart vi befinner oss. Mat har vi fått oxå! 2 gånger. Middag nästan med en gång planet stack iväg ifrån Helsingfors, (ingen vidare god mat då, kyckling och ris. Jag äter helst inte ris. och inte för lchf utan för att jag inte tycker att det är gott. om det inte är dränkt i sås, då går det bra.)Ooch nu, när vi har 1 timma och 30 minuter kvar så serverade de frukost. Omelett och korv med tomatsås! Mums! Och en kopp kaff plus färskpressad juice! Bästa flygmaten jag ätit! Och all dricka ingår! Man får dricka så mycket man vill! ;-) alkoholen till maten va till och med gratis!

Kanske ska tillägga att vi flyger med finnair. Det bästa planet jag flugit med hittills. Bekväma stolar med ganska bra plats. Nu är ju inte jag så stor (166 cm) med F är lång och han har god plats! OCH inga skrikande ungar i närheten! (Jihoo!) så en lugn och skön flygtur! MEN! Vi har inte landat än! :-P

Jag har bokat en natt på ett hotell i Bangkok. Vilket det är kommer senare. Det ska oxå få recension! ;-)

Vår flygresa kostar 7655 kr per person. Och vi checkade in på nätet igår faktiskt! Så vi kunde bara lämna in väskorna och fick bordingpasset med en gång! Slippa den långa kön! Bara att gå direkt upp till baren! Köpte solkräm och sen 2 kalla cider i väntan på att vår gate skulle öppna. Mötte Wille oxå! Han e oxå på är ner till Thailand nu, men flyger via Amsterdam. Så har vi 4 vänner där nere. Så det blir nog några kända ansikten! Hoppas jag! :-)

När vi landat och tagit oss igenom Bangkoks flygplats så ska vi hoppa i en taxi och dra till hotellet. Förhoppningsvis så får vi komma in tidigare. Jag har skickat önskemål om de till hotellet. Det ligger mitt i Siam, på shoppinggatan faktiskt! :-D Japp, de va jag som valde och bokade de hotellet! Så ska vi väl göra stan en sväng och sen blir det nog poolen. Vi har inte riktigt bestämt om vi ska stanna i Bangkok en natt till, eller om vi drar till Phuket i morgon. Vi ska ju ner till F's lillasyster som jobbar i Phuket nu. För ving. Hon ha tait semester från den 12:de och ska vara med oss till den 18:de! Så vi tänkte om solen skiner i Bangkok och om vädret är dåligt i Phuket i morgon (11:de) så stannar vi i Bangkok tills F's syster blir ledig.

Men vi ska ta dagen som den kommer sen. Ska bli så underbart att inte ha några måsten! Jag måste dock erkänna att jag saknar Texas redan! Jag har så svårt att lämna honom till någon annan! Även om jag vet att F's mamma är den bästa! Han älskar att vara där. :-)

Nu ska jag runda av här. Jag vet inte vilken tid min blogg visar nu. Svensk tid antar jag. Men jag får väl skriva i vilken tid det är hos mej i inläggen. Datum och tid.

Bangkok 10/1 06.25 - skrevs inlägget.





Inga kommentarer: