måndag 28 januari 2013

I morgon flyger vi vidare!

Goddag!

Sista dagen i patong idag. 09.45 i morgon går flyget till koh Samui! Sista veckan! :-( tråkigt! Vi har det så jävla skönt!

Igår träffade vi upp Johanna och hennes kompis på stranden. Solade och hade de gött! 4 breezer drack jag innan klockan slog 14. ;-) Efter stranden gjorde vi oss i ordning och sen mötte vi upp den nere vid centrum igen. Bangla road som de heter. Vi bor med gångavstånd till både bangla. Så vi bor centralt. Vi käkade middag, revbensspjäll igen! :-D Och efter middagen så gick vi ut och skulle ta några drinkar. Det blev inte bara några, utan ett helt gäng drinkar! 5 ställen senare och klockan slagit 3 så va jag och Fredrik hemma på hotellrummet redigt fulla! Haha

Så idag va det tänkt att vi skulle ta en båt till freedombeach, men vi va för trötta och lite bakis för att orka upp. Så vi mötte upp tjejerna vid stranden istället. Nu ligger jag och F vid poolen. Ska väl ligga här en stund till. Sen tänkte vi göra oss i ordning och ta en sista sväng på stan. Efter det väntar hejdå middag med Johanna och Therese på samma ställe vi åt på igår. Innan vi går hem och nannar så tänkte vi se en bio. Någon ny med Arnold.

Ska bli kul att komma till koh Samui! Komma ifrån stressiga patong! Även om vi varit duktiga på att hålla oss undan de värsta! Inga Ping Pong show:er för våran del!

Hörs igen när vi landat på koh Samui!

Phuket - Patong, Söndag 26/1 16.30.





Inga kommentarer: