tisdag 22 januari 2013

I solstolen.

Goddag!

Vi ligger i våra stolar vid Stranden och steker. Vaknade efter 8 idag! Sovmorgon! ;-) frukost och direkt ner till stranden! Och här kommer vi nu ligga hela dagen. Galet varmt men med små moln som gör att man orkar ligga kvar. Vi har en dusch precis bredvid oss, så havet behöver vi inte bada i pm vi Inte vill! Saltvatten e ju inte det bästa för håret! Och man blir så äcklig i huden av de!

Igår va Fs syster ledig, så hon kom och hämtade upp oss med en kompis och bil! Vi tog en sväng upp till big buddha, matade en bebis elefant, F sköt med pistol och sen en sväng till ett shoppingcenter. Vi avslutade med lunch i kata. Sen hem tillbaka till vårt hotell då Johanna skulle börja jobba vid 16. På kvällen tog vi en sväng ner till marknaden. Vi käkade jätte god pizza på en mysig restaurang och sen fixade vi biljetter till similan Island. Vi ska ut dit i morgon! :-) Jag hittade även en svensk godisaffär som jag inte kunde motstå att gå in och handla i. Dyrt som fan! 325 baht (72 kr) för väldigt lite godis! Men de va det värt! Sen tog vi en taxi hem igen! Somnade efter en snutt av Johan Falk-film. Man blir så sjukt trött av värmen så det är faktiskt inga problem att somna i en säng som liknar vid att ligga på hönsnät! Stenhårt och sen känner man fjädringen tydligt! De här med bäddmadrass har de noll koll på!

I kväll blir det tidigt i säng. Minibussen kommer och hämtar upp oss redan klockan 06 i morgon. Och sen är vi inte hemma förrän 19! Vi kommer somna på stört! :-P

Phuket - Karon, Tisdag 22/1 10.50.



















Inga kommentarer: