torsdag 17 januari 2013

Och en natt till på phi phi!

Hejsan!

Nej vi kan bara inte åka hem i morgon, så vi bokade ytligare en natt här på phi phi! :-)

Jag sitter just nu i skuggan. Men idag kan jag sola igen! Jag smörjer mej hela tiden! De skrattar åt mej. Men både Johanna och Fredrik flagnar! Haha! Inte jag! De har dock fått mer färg än mej. Skynda långsamt! Jag kommer få den snyggaste brännan ju! :-P

Så nu lämnar vi detta ställe på fredag den 18:de istället. Vi måste checka ut klockan 11, men nu stannar nog på ön tills sista båten går till Phuket. Sen har jag och F tänkt bo på Karon i Phuket tills på tisdag då vi drar till koh phangan. Hinna umgås med Johanna lite till. Hon jobbar natt nästa vecka så vi hinner hänga på stranden ihop!

Igår blev det lite mer alkohol! Vi va över till piren och käkade, sen drog vi iväg till en bar och satte oss. Några bacardi, som e skit dyra här! Men drinkar kan de inte blanda, och öl dricker jag inte. Så de e bara att betala! Jag shoppade lite oxå! Ett till linne med ugglor på, som dock va förstort. :-/ får ha det som nattlinne! Och en ring med en uggla på! :-D och en present till min lillasyster Sofia! Vi tog båten över till oss vid midnatt. Båten e fan inte billig. 20-30 kr per person enkel väg, och turen tar kanske 5 minuter på sin höjd. En middag e billigare! Så idag ska vi stanna kvar på long beach och käka. Ta en lugn kväll och kolla på en Johan Falk film. Jag har lagt in alla Falk filmerna på min iPad innan vi stack ifrån Sverige.

Jag e ledsen för att jag inte bloggar några bilder, men det går inte att posta inlägg med bilder. Så jag får lägga in bilder i inläggen när jag får bättre internet.

Nu ska jag gå ut i solen igen. Dax att grillas!

Phi phi Island, Onsdag 16/1, 11.50.
.



Inga kommentarer: