fredag 16 januari 2009

Bio Bio!

Jepp nu har vi varit på bio. Vi såg Yes man. Den va skit rolig. Joakim va så söt, varje gång de hände nått gulligt i filmen, typ att de pussades så kramade han min hand :) Jag vet inte ens om han e medveten själv om att han gör de. Men de e så gulligt när killar visar känslorna i smyg. Hihi.. Som han skratta! Jag älskar när killar skrattar! Mina ex skrattade typ: hehe.. sen va de inge mer med de. Joakim vrider och vänder på sej av skratt! Så jävla charmigt! Man vill pussa på honom! Han e sötast min Prins. <3

Ja så va det skolan idag oxå, en svenskalektion. Gick jätte bra. Vi började med kursen direkt. Slängde in oss i boken. Men de va kul. Efter skolan va jag FAKTISKT till gymmet. körde uppvärmning med crosstrainer och sen körde jag styrketräning genom hela kroppen. Skakade när jag va klar :P då vet man att man gjort rätt! Sen in i duschen och möta upp Joakim utanför. Skulle träffa en kille utanför domkyrkan, han hade begagnade matteböcker som jag kunde köpa för 200 ist för 400. Så jag fick allt mina böcker :) I morgon ska jag på andra mattelektionen. Få se hur de går.


Nu ska jag klä av mej och krypa ner hos min Babe. Han ligger redan i sängen och snarkar. Ska ge honom en puss och viska att jag älskar honom, sen kommer jag sova sött hela natten.


<3

Inga kommentarer: