fredag 9 januari 2009

Funderingar..


Sitter på jobbet än. 3½ timma kvar av mitt pass. Börjar bli gött trött nu. Ögonen rinner.. Ursch!


Försöker planera mitt liv lite. Måste som sagt skaffa mej nått eget att bo i. Sökte 2 andrahands lägenheter på blocket. Måste försöka nånstans iaf.


Ska ju börja plugga någongång. Så jag har siktat in mej på hösten 2010. Då har jag hunnit läsa upp de betyg som jag vill få högre betyg i, förhoppningsvis fått körkort. Gjort saker jag velat göra. Som att resa och så. (får passa på medans man har ett något så nära välbetalt jobb). Undra hur mitt liv ser ut om ett år? Om 10 år? herregud, får ont i magen när jag tänker så långt. om 10 år e jag 35, och joakim 29. Låter inte lika långt ifrån som 25 och 19. Då e vi båda så gamla så vi har mognat och blivit vuxna. Jag e förhoppningsvis färdigutbildat. Till vad? de har jag inte aning om! Det får jag ta sen. Börjar iaf läsa upp svenska A och matte A (som jag lyckades få ig i på gymnasiet) till veckan börjar de kurserna. Matte på måndag, svenska på tisdag. Jag hatar matte, men jag måste gå dit med en positiv inställning. Annars kommer de gå åt helvete med en gång.


Jag vill ju skaffa mej en hund till sommaren. Men jag vet inte om de e ganska dumt? Jag kan inte släppa detta med att jag vill ha hund. Jag har jätte mycke fritid nu, men har jag de om 6 månader? i mitt jobb vet man inte hur länge man blir kvar, men åt andra sidan så e der väldigt lätt att hitta ett nytt. Men de kanske inte e alls så att jag får jobba nätter då. Och då kör de ihop sej eftersom alla de som kan passa vovven på nätterna jobbar ju dagarna de oxå. Ja de e att fixa och trixa isf. Annars finns ju hunddagis som e SVINDYRT!


Nu måste jag röra på mej lite. För trött för att sitta still.


tjohej!

Din och Min :)

<3

Inga kommentarer: