måndag 12 januari 2009

Min helg, som vanligt lite sent.


Fredag: När jag kom hem från jobbet på morgonen hade jag fått en jävla idé, att färga håret mörkt! (läs: TRÖTT!) Hem och leta en snygg bild att ta med till frissan. Yeah right! Jag fegade ur, tog på musik och somnade på soffan. Trött efter nattjobbet :P Så jag kommer nog förbli Blond. Ett tag till iaf.
När jag vaknade Hade jag en bokat tvätt tid. Så jag fixade med den. Sen drog jag igång med städning i lägenheten, och Hugos lilla hem. När jag va mitt uppe i Hugos skål ringer Babe, han hade slutat tidigare. Herregud! Som jag såg ut, kommer han nu? Men de fick väl gå, kunde lixom inte slänga in mej i duschen och sminka mej och byta kläder, när han redan va utanför på parkeringen. Det fick som sagt gå, och de va lugnt. Han hade sina arbetskläder och va jätte smutsig, (enligt mej e arbetskläder på killar de hetaste som finns, så inte mej emot) Så jag behövde inte känna mej smutsig själv. Men såhär i början tänker man nog mer på de. Klart han sett mej utan smink. Men ja.. e skit samma. Jag e nog inte så olik mej ;) Iaf så slängde jag in mej i duschen och sen drog vi till Mölndal. Dax för honom att duscha. Vi hade reserverat platser på bergakungen för att se Yes man. Men den planeringen sprack, vi blev kvar hemma med hans mami och styvpappa och kollade på Lets´Dance?! Hehe. Efter de drog vi hem till mej. Film och litte annat. :D

Lördag: Då hade vi ju tänkt komma ur sängen lite tidigare än vanligt ( vi ligger kvar till 13-14 tiden i vanliga fall ). Men nej då, vi kom fan inte ur den nått tidigare denna morgonen heller. När vi vaknat till började Jocce och Joakim att dricka. Vi som hade planerat och gjort upp att ingen alkohol denna helgen. Fan de har varit rätt mycke nu de sista. Men jo då. Jessica och Micke hade sin 10 årsfest på kvällen som vi skulle på. Fixade oss i sista sekunden och drog dit. Jag hade inte käkat en kalori den dagen, så jag kände redan av första cidern. Och den märkte nog fler av, jag blir flummig och klantig. Spillde och hade mej. Sen blev de 2, 3, 4.. cider och massa bål. Men fick iaf i mej lite mat oxå. Vid 12 undrade vi om vi inte skulle dra in till stan? Vi undrade vart 2 andra människor tagit vägen. Så vi gick hem och letade, Joakim halkade i leran och (som tur läser inte hans bror de här) fick lera över jackan jeansen och skorna :D Jag skrattade och sa: - nee du e inge lerig, de syns inget och kände på hans rumpa.. Ehh.. jo han va lerig! :P Väl hemma fick vi annat på tankarna :D Sen kom de 2 människorna vi sökte efter. Vi hade en varsin fest där hemma och somnade tvärs över sängen.

Söndag: Vaknade 06.30 av att de plingar på dörren. Shit nu kommer grannarna och klagar att vi spelar musik, men ingen musik hördes, bara Jimmy och Krille som kom instövlandes, Med mat. Jag somnade om. Vaknade vid 12. Pizza med alla nere på Raffes. Sen hem. Karin glodde på film, Jocce satt med sin datorn, och Joakim sov. Han ska va yngst och palla med sånt. Jag hamnade i köket med alla tomma flaskor och skit. Lagade mat till alla lite senare. Till slut vid 20 tiden blir vi ensamna, Jag och Joakim. Film i sängen, sen sov vi som 2 söta barn.


Och nu e det Måndag, snart Tisdag. Imorgon ska jag på min första svenska lektion. Sen ska jag till gymmet. Faktiskt. Nu får jag fan köra igång om de ska hända nått innan sommaren. Måste får lite muskler ju! De slänger runt med mej som en vante där hemma. Så nu e det dax för mej att slänga runt de som vantar.. :D



Litte bilder ifrån Jessicas och Mickes fest då kanske: Varsegooda!



Micke och Jessica



Karin :)



Me and My babe <3



Jag och Anders, såklart måste jag pröva hans ölglaser ( som min lillasyster kallade glasögon när hon va mindre..)


Sov sött!
Tjooo!
<3

Inga kommentarer: