tisdag 20 januari 2009

Spännande..

Nu sitter jag här, naken under Joakims t-shirt. Väntar på det spännande telefonsamtalet. Va ju på visning i går. Och jag har bestämt mej va lägenheten inte får gå upp i. En maxgräns för mej. Han kommer alltså ringa snart, budgivningen börjar vid lunch. Jag e så nervös att jag inte kan äta frukosten. Den står på bordet orörd. Va händer nu då?

Om jag får lägenheten:

Då kommer jag att få flytta in så fort dom möjligt. Jag blir betydligt fattigare. Med mer än en dubbel hyra. Men som sagt så e min hyra bara 1800 spänn i månaden nu. Så jag kommer fortfarande bo billigt. Jag kommer att kunna va själv hur mycke jag vill, kunna gosa med min babe ifred. Slippa exet, som inte alls e jobbig, men jag MÅSTE inte bråka med honom om jag inte vill.. :P

Om jag inte får den:

Då kommer jag fortfarande va lite rik, kunna göra vad jag vill, nästan, eftersom jag fortfarande kommer ha en billig hyra. MEN jag kommer fortfarande få bo hos mitt ex. Som jag hellst inte vill.

Jag vill ha ett eget hem. MEN man måste tänka på att man kan inte lägga för högt pris, så det blit svårt att sälja den när jag ska flytta därifrån. Jag har ju inte tänkt att bo i en 1½ hela mitt liv.

Ursch, nu pirrar det i magen, nästan så jag mår illa. Mitt liv kanske förändras i dag.

Inga kommentarer: