tisdag 27 januari 2009

Tisdag!

Nu har jag hoppat över gymmet för att städa! Mitt hem såg ut som hej kom och hjälp mej! Och massa tvätt! Så nu har jag styrt upp ett fint hem igen :) Har lite kvar. Men tar en pause nu. Måste ju blogga lite.

Om 3 timmar ska jag in till stan med Frankie. Shopping på listan. Vi ska ut i morgon, så vi måste inskaffa oss den ultimata partyoutfiten. Hur nu de ska gå..?

Lämnade in min mobil på uppdatering igår. Så nu e jag utan telefon. Hade 3 stycken tre telefoner hemma, så jag kunde ju stoppa i kortet i någon av dem, men icke! Ingen av mobilerna funkade med mitt kort??! Fattar inte varför? "Sätt i simkort" stod de. Men jag måste erkänna att de e rätt gött att va utan mobil. Man stressar ner och behöver inte tänka att " e det min mobil som ringer?". Men snart får jag mobilen igen. Ska in och hämta den sen.

Igår kollade vi klart på "dagboken" skulle tydligen va en värsta gråtfilmen. ALLA som har sett den gråter.. Utom Jag? inte en tår? Måste ha varit för att jag inte va så inne i filmen kanske? Den va fin och så, men jag såg aldrig tillfälle för att gråta? Eller så e jag okänslig. Tråkigt.. Men tur. :P

Nu ska jag fortsätta mitt race med städningen. Så jag hinner klart innan 14.

Puss Puss..

Inga kommentarer: