söndag 18 januari 2009

Jobbet en söndaaa.. Bläääh!

Nu vill jag hem, hem hem hem! Hem och gosa med Babe.

Han smög ner i min säng 10.30 i morse. När jag somnat efter jobbet. Han e ju så jävla fin! Det är alltid de första jag tänker när jag ser honom. Gosade lite och sen satte vi på en film. Båda somnade om.. :P Sov till 13.00 tiden. Då skulle han ut och greja med bilen. Trååkigt! Jag stannade inne. Sen tog vi en tur i bilen tills den pajade igen.. :S Drog på en film. Sen va de dax att bli körd till jobbet av älsklingen. Nästan jobbigare att jobba söndagnatt än lördag. Söndagar e ju mysiga dagar. Man ligger lite extra länge i sängen. Kollar på en film och kramas.. Sen kan man dega hela dagen om man vill utan att behöva bry sej. Sen myser man på kvällen med glass och varm choklad. Men Jenny hon jobbar 3 söndagar i rad nu! Bajs! Tog ett extrapass på söndag. Men jag får väl va glad att jag får va med honom alla andra dagar. :)

I morgon e det visning på mitt nya hem. Om de nu blir så. Men jag vill så gärna ha denna lägenheten, så de e ju bara till att bjuda över alla. Måste in till banken innan, och ringa skatteverket och se om jag kan köpa en lägenhet för mina vinstpengar ifrån förra lägenheten. Mycke att tänka på. Inte alltid lätt att veta allt när man e 25, men jag har hunnit lära mej en del. Eftersom jag e ett sånt kontrollfreak, så måste jag ha koll på allt. Inte kul att få en skattesmäll rakt i ansiktet en vacker dag. De tar ju ingen hänsyn till att jag är ung.

Sen ska jag hinna till gymmet innan visningen. Jepp, träningsvärken sitter i sen i torsdags, men jag får träna ändå. Måste komma igång. Men 3-4 pass o veckan. Sommaren e ju fan snart här.

Va ska man göra nu då? Sitta och fantisera vad man gör i morgon vid denna tiden? Då e jag nog nervösast i stan! Efter visningen och allt. Kommer nog inte kunna somna. Tur att Joakim ligger brevid mej. Han lugnar mej rätt bra. :) Min Prins. <3

Inga kommentarer: