fredag 9 januari 2009

Nu svider ögonen.

Blääh! vill hem! Vill ha helg nu nu nu! Snart så, om 37 minuter får jag lämna jobbet. Ska bli så jävla gött att få åka hem, klä av sej och krypa ner under täcket. Ta på en film och somna innan filmens inledning har börjat. Fan va mysigt! Det allra bästa hade ju varit att Joakim oxå låg där, men de får jag klara mej utan, tills sen när han slutat.

I kväll blir de bio, har bokat in oss på Yes Man. Han ville se den, och jag oxå såklart. :) Så vi gör nått annat än att ligga i sängen. Klart att de e ju de jag skulle välja att göra om jag fick bestämma. Ligga i sängen med honom alltså. Men vi måste ut och se oss om lite. Kudden kan bli tråkigt annars. Men efter bio blir de sängen :P

Saknar sötis när jag e på jobbet. Extra jobbigt när han skriver att han saknar mej, och att man inte kan göra nått åt de. Kan ju inte ta ledig när jag bara jobbar 10 pass i månaden (denna månad blir de lite mer) men jag jobbar ju ändå inte så ofta som de som har 7-16 jobb. Men de e väl jobbigt för att de e på natten. Man saknar varandra mer när man måste sova ensam. Sova ensam e tråkigt. Men de har jag fått lära mej nu, att de kan va rätt skönt. Innan när jag precis blev singel, hatade jag de! Men nu e det inga problem, förutom att de e tråkigt. Har hellre Joakim brevid med. Och snart kanske jag har en liten pojke till brevid med. En liten sötnös, våran sötnos. :)



<3

Inga kommentarer: