måndag 27 september 2010

Kvällen är här.

Hej!

Jag satte mej just ner. Farit och flängt! Varken gymmet, solariet eller laga matlådor blev av idag. I stället så drog vi ut till allum efter frisören. Jag köpte som ni såg vantar, halsduk och mössa. Sen köpte jag hårinpackning och värmeskydd för håret. Vi åt middag på max. Super gott och super fett!

Syns knappt att jag klippt mej. Men det va väl det som va meningen. Men att jag slingat mej syns. Med den utväxten jag hade innan så va det oundvikligt. Jag valde frisyr till babe, han blev jätte fin! Dessutom sitter han med färg i håret nu. Så han ska bli lite mer chokladig! Mums!

Så eftersom jag inte gjort matlådorna idag, så får jag göra dem i morgon. Måste ändå va hemma och tvätta. Jag ska på stan en sväng oxå. Ska kolla efter en jacka. Beställde en på Nelly förut, men ska kolla på stan ändå. Hittar jag någon på stan så får jag väl ha 2 jackor eller så skickar jag tillbax den. Kanske till och med hinner ångra köpet så att den aldrig behöver skickas till mej.


Närsom börjar lite sällskap. Det ska vi kolla på. Joakim spelar nått skatespel nu. Och det får han ge sej med när det är värmlänningar på tv. Nu skulle man haft en tv i sovrummet. ;)


.

Inga kommentarer: