tisdag 28 september 2010

Nu va jag klar!

Äntligen kan jag sätta mej ner.

Kom hem vid 18.30. Började då göra matlådor för att ha med mej på jobbresan. Jag gjorde 5 olika maträtter eftersom jag redan hade 3 klara. Jag lagade oxå middag till mej och Joakim samtidigt. Han jobbar både dag och kväll nu en stund fram över. Så han kommer hem rätt sent. I dag va han hemma vid 20.30. Vi hoppade in i duschen och sen åt vi middag tillsammans. Lasagne och sallad! Sen har jag paketerat all mat, jag har hämtat tvätten, vikt in tvätten och packat. Nu verkar allt vara klart. Bara datorn som ska packas ner. Och den externa hårddisken plus bonniers trafikskola.

Blir ingen bild på Jackan, tyvärr. Jag har inte tagit någon bild än. Har inte haft tid. Men den ska med på jobbresan så ni kan få se den under veckan kanske.

Joakim kör mej till jobbet i morgon. Så jag får sova lite längre. Det får inte han. Jag går upp 5 när jag ska till jobbet. Han går upp 06.30. I morgon får vi mötas på mitten. Jaha nu säger han att vi måste åka 6! Skit oxå! Det ger mej ju bara en kvart extra! :( Jaja, jag har lagt fram kläder och allt är packat så det är bara att slänga på sej kläderna, sminka sej och sen ta packningen under armen och dra.

Kommer sakna mina 2 prinsar nått så oerhört! Jobbigt att vara enbart 6 mil ifrån och inte kunna träffa dem. Kanske kan ta bussen hem nån natt och sen tillbax? Tror tyvärr inte att de går. Men han kanske kan komma och hälsa på i helgen. Vi får se.

Nu ska jag läsa lite bloggar, packa ner datorn, borsta mina tänder och sen hoppa ner brevid Joakim som redan lagt sej.

.

Inga kommentarer: