lördag 24 september 2011

Lördag 24e September - 2011. / @ work 7-18.

Hallå eller!

Idag är det lördag! Och jag sitter på jobbet! Adde körde mej hit idag för att han skulle ändå upp och börja fixa med mitt tak. Idag ska plattorna upp i taket och spootsen kanske kommer på plats! :-D det tar sej! Nästa projekt är spackla väggarna och sen måla.
När det är klart ska ett nytt golv läggas in. Hittade ett i går. Lite dyrt bara, så jag vet inte om jag tar det. 850 kr kvm! Och min klädkammare är på 3 kvm typ Får kolla runt lite mer. Men det va snyggt, och fluffigt! :) 

Igår lagade jag mat och vi käkade till idol. Vi satte lite kabellister oxå. Så nu kommer det bli ordning och reda hos fam. Bäcklund. Just de, jag har ju bytt efternamn. Jag heter ju egentligen Johansson, men jag hette Bäcklund fram tills jag va 8 år, sen gifte sej mina föräldrar. Så fick jag namnet Johansson. Men nu har jag skickat in papper till skatteverket om att få byta efternamn. Tebax till Bäcklund. Vet inte hur lång tid det tar. Måste ju då byta pass, körkort, visakort, och alla andra som det står mitt namn på. Byta skylt på dörren. Passet går ändå ut i början på nästa år, och körkortet e jag skit ful på. Så det gör mej inget. ;-) 

Idag jobbar jag iaf till 18. Adde kommer och plockar upp mej här sen. Hem och fixa sej, sen drar vi till Robin kzn på förfest! När vi känner oss flummiga nog så drar vi till Majorna och röda sten! Där möter vi upp resten av gänget! Underbart ju! 

7 1/2 timma to go! Det gr fort!

.

1 kommentar:

Vendela sa...

Hejsan, Det skulle vara väldigt roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot.
Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
/Vendela