tisdag 27 september 2011

No more HEAT 02.

Vilken skitdag jag vaknat upp till!

Jag har varit så sjukt lätt irriterade de senaste, jag drömmer mardömmar nästan varje natt, jag känner mej tom inuti och extremt trögtänkt. Jag svettas för lilla minsta. Jag orkar knappt med vardagssakerna. Och direkt Texas e för jobbig så får jag små utbrott. Jag har ALDRIG huvudvärk innan, men nu har jag det var och varannan dag. Jag "tror" att det kan vara heat 02 pillrena som gör att jag blir såhär. Kanske inte just pillrena utan att det är koffeinet i som gör det, att jag inte tål nått. Inget tålamod. Så från och med nu, så äter jag inte pillrena, de gör inget bra för mej ändå. Mer än ger mej en pirrig känsla i kroppen och att jag pissar mer. Dessutom har jag fått skitdålig hy av dem. Så jag slutar nu. Ställer tabletterna på hyllan. Så hoppas jag att jag kommer må bättre snart.

Sjukgymnasten då. Jag måste träna upp vänster handled. Så jag har fått övningar att göra. Min höger underarm är mer vältränad och det syns till och med, med blotta ögat. Jag har inget ont nu. Men om jag får ont när jag tränat den ett tag så har jag fått ett nummer jag ska ringa, till arbetsteraput:en. Men det blir en senare fråga OM jag får ont igen.

Nu ska jag försöka tagga till. Jag har ju naturligtvis tagit heat 02 tabletten idag. Så jag får bara bita i hop idag. Och huvudvärken är redan på plats. Tyvärr. Hoppas jag får sova i natt. För det fick jag inte i natten som var. Vaknade upp flera gånger i panik för mardrömmarna.

Har 1 1/2 timma hemma nu innan jag ska dra till banken. Så jag ska plocka i ordning lite och fixa mej. Stan efter banken med Anna-Panna. :) I kväll kommer babe. Vi ska laga mat och kolla på idol. (hoppas jag!).

UPDATE: Jag har pratat med min Mamma, som jag alltid ringer när jag har frågor om kroppen. Hon va helt övertygad om att det va pillrena jag tog som gjorde alla dessa symtom på mej. För hon känner precis samma sak när hon druckit för mycket kaffe. Jag skulle sluta omedelbart! Tur att jag har min Mami. <3


psst! jag glömde tillägga att det känns som det sätter sej på nerverna oxå. För jag har rysningar/fryser till och från. Jag är oxå jävligt yr, undra om det sänker mitt blodtryck? Jag har redan för långt blodtyck. Kanske bra för andra, men dessa piller är inget för Jenny.


.

Inga kommentarer: