fredag 4 juli 2014

4 dagar i Värmland.

Hej!

Nu sitter vi på tåget hemåt. Har haft en jättemysig halvvecka hemma.

Vi åkte ju upp i tisdags. Blev hämtade i kil vid lunch av min styvpappa. Hemma regnade det så vi bara myste hela dagen. Åt mat, min styvfars kund kom med tårta!? (Han jobbar som massageterapeut) så vi åt tårta. Slappade! 


Fredrik och Lowe på tåget / den goda tårtan / lillasyster och Lowe / Lowe hos mormor ätandes på sin nya leksak. 

Onsdag bjöd på solsken. Så vi la oss ut på studsmattan och solade medans Angelica (min lillasyster) passade Lowe åt oss! Hon har varit en klippa med barnpassningen. Vi har fått massa ledig tid när vi varit uppe. Så skönt! Regnet kom så vi gick in, sen kom solen igen så vi gick ut. Haha. Spring fram och tillbaka! Vid 14 tiden stack vi iväg till min morbror och hans tjej + dotter för att träffa deras nya familjemedlem Alex. Fikade och tjötade lite. Sen när vi ändå va i krokarna så åkte vi till min farmor och farfar och hälsade på. Min pappa och mina 2 fastrar va även där. Granne med min farmor bor mina kusiners pappa, min ena kusin bor i England och hon va faktiskt hemma och hälsade på med sin kille, så vi stack över och sa hej där också. Så vi hann ju hälsa på halva släkten! På hemvägen handlade vi med oss käk som vi sen grillade hos mamma. 


Vaknade till solsken / härligt stek på studsmattan / lillasyster försökte få Lowe att somna / jäkla moln! 


Min kusin Alex / Fredrik sköter grillningen / Lowe sitter nöjd i babyskyddet när vi äter / Goda maten! 

På torsdag va det dags för min systerdotter Julias 4 årsdag! Så vi packade in i bilen och åkte till Karlstad. Vi hade tänkt äta lunch innan, men Julia va så otåligt så vi stack iväg tidigare och köpte med käk påvägen dit. Max! ;-) Sen va det fika och tårta som gällde! Mamma och min lillasyster Angelica drog hem, men jag och Fredrik (och Lowe och Texas) stannade kvar i Karlstad. Fredrik och min systers man gick ut på kvällen medans vi va hemma. Gjorde mat och pratade bebisar! Haha! 


Lowe kalasfin / i hissen med alla grejer och mat / Julia öppnar vårt paket / Julias tårta!

Idag, fredag har det varit lugnt. Vi hade ju tåget att passa så vi sov faktiskt till 09.45. Lowe vaknade 06.15 men jag ammade honom så han somnade om igen. Härligt! Han vaknade i natt när de kom hem ifrån festen för Texas skällde. Han blev livrädd och grät i panik stackarn! Men jag lyfte upp honom och kramade honom så blev han lugn och somnade om igen. Min hund är underbar förutom de där skällandet som han ska hålla på med! Då vill man strypa honom. 


Lillen i pyjamasen / vi testar systerns resevagn som vi lånade med oss inför Grekland / Lowisen och jag hade soffmys igårkväll / mumsar på andra nya leksaken i sängen med pappa. 

Nu ska vi hem och fixa de stora inför visningen på lägenheten. Plocka bort lite saker och så. För i morgon är det fest för oss. Hela dagen är det spelningar så jag, Lowe och hörselkoporna tänkte haka på! :-) en stund i allafall. På söndag blir jag upphämtad av min familj. Då jag och Lowe ska hänga med till Ullared! Texas och Fredrik stannar hemma. Min familj stannar 2 nätter i Ullared, de har hyrt någon stuga privat där. Jag och Lowe stannar bara en natt då Fredrik kommer ner och hämtar oss. :-) Så nu ska det shoppas leksaker till lillen! ❤️ Visning på lägenheten har vi på tisdag! Så spännande! 


Inga kommentarer: