tisdag 1 juli 2014

På tåget.

Nu va det lite kasst här igen. Men nu år Fredrik hemma med semester så vi har haft för oss saker i några dagar.

I söndags va det dåligt väder så vi hade en riktig mysdag hemma. Jag passade på att färga fransar och bryn och plocka brynen. Pysslade lite hemma och så. 

Igår, måndag så va det dags för en visningen igen! Förhandsvisning. En perfekt lägenhet för oss, men eftersom min lägenhet inte är såld än, kom ju ut igår. Så vågar man inte lägga förmycket. Så det sket sig. Tyvärr. Vi tog en promenad efter det på Eriksberg, sen hem en sväng och vid 18 va det möte i Majorna med Genesisgänget. 
Lowe sover väldigt kasst på nätterna nu. Eller han är nog inte vaken, så han sover nog bra. Men han bökar och gnäller i sömnen så han väcker mig hela tiden. Så jobbigt! Så igår va jag helt slut och gick och la mig med Lowe vid 21.30. I natt har han sovit likadant. Så jag är skittrött idag oxå. Höll honom ändå i hans egna säng till 4, men då hade jag fått pillat in nappen några gången och gungat sängen från klockan 01.30. Fredrik vaknar inte alls. Men jag ska nog börja sova räv nu när Lowe inte vaknar för att han vill ha mat, utan bara drömmer. :-P 

Vi sitter nu på tåget till Värmland. Vi ska upp till min mamma i några dagar och sista natten spenderar vi hos min syster i Karlstad. Vi ska fira Julia som fyller 4 på torsdag. Vi ska hälsa på nya kusinen som kommit och så får vi väl ta en sväng till min pappa/farmor! :-) massa ska hinnas med! På fredag kommer vi hem igen. 

45 minuter kvar! Lowe har hittills sovit och hoppas han håller ut hela vägen. ❤️ 

Inga kommentarer: