fredag 11 juli 2014

Lata dagar vid havet.

Hej! 

Dålig på att blogga nu, men jag vet inte riktigt när jag ska få tid. Visningar av lägenheten, solen skiner så vi hänger vid havet och när vi väl är hemma och Lowe somnat så kollar vi på en serie. Alternativ somnar med Lowe för man är helt slutkörd av värmen. Lowe sover väldigt bra nu. Somnar runt 21 och vaknar 5-6 och vill ha mat. Sen somnar han om. Jag har fått väcka honom vid 9 tiden på morgonen. Fredrik har ju semester nu så vi hittar på massor. Delsjön i förrgår som jag bloggade om, och nu har vi varit i fiskebäck i 2 dagar. Så härligt! Lowe har då sovit i sitt babyskydd i uvtältet, halvnaken. 


❤️

Det som är så bra med havet är att det fläktar endel så det blir inte sådär hett åt honom. När han varit vaken så har vi inspekterat havet eller lekt i uvtältet. Svärmor har varit med så idag lekte hon med honom så vi kunde ligga och sola. Vi hade köpt med en engångsgrill och lite käk. Härlig dag! 

Idag har vi haft visning, i morgon har vi en visning. Sen har vi öppen visning på måndag. Så det är full fart här! Priset har gått upp +210.000 kr än. Men inget vi nöjer oss med. Minst 60.000 kr till, helst 90.000 kr till eller mer. Annars säljer vi inte. Då väntar vi. Vi har ju ingen panik. Vi har ju ändå inte köpt något nytt. 

Lowe ligger i sin säng nu och sover. Och jag ligger i min. Det är så fruktansvärt varmt här inne så jag Vettefan om man lyckats somna. Vi har igång fläkten i alla fall. I morgon ska det bli svalare. Faktiskt så tycker jag de ska bli skönt. Visning vid 10 så vi får ställa klockan i morgon så vi hinner äta frukost och göra oss i ordning innan mäklaren kommer. 


Going påväg hem från stranden idag! ❤️

Natti natti. 

Inga kommentarer: