onsdag 23 juli 2014

En het dag hemma.

Idag skulle elektrikern komma hem till oss. Runt 10-11, så vi höll oss hemma och tänkte åka ut till stranden en sväng efter det. Undertiden de höll på att fixa hemma så tog jag en sväng med Texas och Lowe. Vi promenerade och sen satte vi oss på en filt i skuggan och lekte lite. 


Allt ska göras med fötterna nu! :-) 


Lowe börjar lära sig sitta. Svajigt som bara den så man får ha koll på honom för helt plötligt faller han åt sidan eller viker sig framåt! Haha! Men vi övar vidare! 


Texas jagade pinnar och softade i solen och skuggan, samtidigt! Haha! 

Va ute i nästan 3 timmar sen tröttnade vi och gick in. Lowe fick ta ett svalkande bad. Jag fyller bara badkaret med lite vatten, precis så han kan ligga på rygg och sprattla. Har mina händer på varje sida av han ansikte så att han inte han vrida huvudet och dra i sig vatten. Han tycker det är så kul att ligga så och skvätta. :-) Klockan drog iväg och blev 15. Så det blev inget bad. Vi hade besök inbokat vid 19. Så vi städade hemmet istället. I värmen! Svetten rann! Tvättade oxå, den tvätten torkade fort kan jag säga. Vi gick och köpte fika och sen hem och duscha av sig dagens svett! 


En liten vila innan besökte kom blev det efter maten. ❤️ Inte ofta man får ha honom såhär längre. Mitt älskade hjärta! Så mysigt ju. 

På kvällen kom Fredriks farbror, hans fru och Fredrik kusin på besök. De har inte träffat Lowe än. Vi bjöd på fika och de kom med fina presenter! 


Så tuffa! Älskar såna "vuxenkläder" på små killar! Helt i vår smak! Dessa är det 68 på så det kan han nog ha i höst.  Än är han 64 cm så 62 passar perfekt nu. 

De stannade till 21. När de gått plockade vi undan och jag gav Lowe sista käket för idag. Sen la jag honom, vaken i hans säng. Tog 2 minuter så sov han. Helt galet bra! 4 nätter i rad nu så har han somnat själv. Han har vaknat runt 4. Ger honom nappen och han sover en stund till, sen vill han komma över och får mat. Mammas duktiga kille! 

I morgon ska vi INTE vara hemma! Vi ska upp vid 8 och dra hemifrån vid 10. Heeela dagen ska spenderas vid kåsjön. Min lägenhet blir en bastu på dagarna märkte vi idag. 


Inga kommentarer: