fredag 18 juli 2014

Lillen börjar bli stor.

Hej! 

Kvällen är här. Har precis burit över Lowe till hans säng. Han ligger för första gången utan sitt babynest i sin spjälsäng. Tyckte det blev så trångt för honom. Så nu har han sitt stora täcke. Vi ska köpa en kudde till honom också, men såg att pandakudden han har nu ska han ha tills han är 6 månader. Så vi kan vänta en stund till. 

Idag började vi dagen med en promenad. Sen har vi faktiskt varit hemma hela dagen. Jag har tvättat och sorterat i några lådor. Börja fixa lite inför flytten. Ta lite i taget. I kväll har vi gjort goda smoothie och sett på house. Busat massor med Lowe och har har fått bada med mig. Åh va han älskar att vara i badet! Han är helt vild. Så skönt att ha badkar! Idag "lekte" vi med badankorna också. Han ville såklart stoppa in dem i munnen. ;-) vi har testat banan/persika puré idag! Han har lärt sig att svälja ner nu så allt åker inte ut. Vi ger honom väldigt lite varje dag så han inte får ont i magen. Så söt när han får in skeden i munnen, han verkligen gapar när skeden kommer. ❤️ 

Nu ska jag oxå lägga mig. Vi har ställt klockan på 8! Vi ska iväg i morgon. En utflykt! Så hoppas solen håller sig framme. 

Natti natti! 


Inga kommentarer: