onsdag 9 juli 2014

En dag vid Delsjön.

Hej! 

Sitter här i soffan med en sovandes liten kille i famnen. 

Idag vaknade han i sin säng 06.15! Så skönt att sova så länge själv i sängen. Jag bytte hans blöja och så la vi oss igen så han fick mat, och somnade. 2 timmar senare vaknade vi. Upp och göra frukost, fixa sig lite och packa strandväskan! 

Vi svängde förbi Ica maxi och gjorde varsin sallad och drog till Delsjön. 


La oss en bit upp för att få skugga åt Lowe. 


När man precis ha lärt sig att vända sig från rygg till mage så måste man göra det hela tiden! ❤️ 


Lowe sov i vagnen i 2 timmar. Men när han va vaken så turades vi om att sitta i uv-tältet med honom. Eller så la vi vår filt i skuggan så låg vi och myste där. 


Bus med pappa! ❤️

Vi va där i 5 timmar. Sen kröp det i våra kroppar så vi packade ihop och drog hem. Lowe och jag tog ett svalkande bad här hemma. Sen fick han ligga naken på en filt ett tag. Lite käk och nu ser det ju ut såhär:


❤️ 

Fredrik drog iväg precis och skulle hitta på något med några vänner. Jag och Lowe hänger hemma. Funderade på en promenad men det är så synd att dra ut lillen i värmen igen. Så vi sitter inne med fläkten på. Passa på att gosa! 

Just de, budgivning idag ju!  Ett bud är lagt än sålänge. Det är lite krångel hit och dit. Folk som varit tvungna att hoppa av, studenter som inte kan komma på ordinarie visning utan vill komma till helgen osv. Så än ligger den på 690.000 kr. Antar att det fortsätter i morgon. Hade hoppats på att detta skulle gå snabbt och smärtfritt. Men det verkar krävas mer jobb än vad vi trodde. Vi får hålla tummarna! Säljer ju inte om vi inte får en viss summa, eller mer. 


Inga kommentarer: