tisdag 15 juli 2014

Händelserik dag!

Idag hade jag ställt klockan på 6.30. Visning 8.15. Så jag smög upp och fixade frukost och fixade mig. Sen väckte jag grabbarna. 07.30 får jag ett sms av mäklaren som skriver att hon nyss fått ett sms av tjejen som skulle kolla på lägenheten att det kört ihop sig. Så det blir ingen visning. Åh jippi! Säger vi. Väcka Lowe 2 timmar tidigare gör mycket. Vi drog iväg och gjorde pass till honom. 


Snyggingen ska fotas! :-) 

Han va väldigt gnällig, men själva fotot gick bra. Han slocknade i vagnen efter ett varv runt kvarteret. Fredriks mormor bor precis vid passcentralen så vi köpte med oss en brownielängd från 7-11 och gick upp och hälsade på henne. 


O M G!! Så jäkla god! 


Busa lite efter lite vila! ❤️ 

Vid 11 drog vi iväg. Budgivningen på min lägenhet körde igång och min telefon höll på att sö. Så jag behövde ladda den i bilen. Vi hittade ett radhus på hemnet igår, så vi åkte dit och kollade. Sen åkte vi hem till svärfar och gick igenom Fredriks lådor han hade där. 


Höll på att packa ner vår bebis också! ;-) 

Vi plockade sen med svärmor och tog en promenad i Slottskogen. Hon bjöd på middag på Frölunda torg!


Fitnesskyckling passade bra efter den där brownein! :-P 


Lowe fick en egen stol och hade svårt att besluta vilken efterrätt han skulle välja. ;-) 

Efter allt så åkte vi hemåt. Nu är det inga mer visningar kvar. Så nu kan vi börja leva normalt igen. Skönt. Ja, lägenheten blev såld idag! Men mer om det i morgon när kontraktet är skrivet. 

Just nu ligger jag i ett skumbad och intill mig står tvättmaskinen och går. Har inte kunnat tvätta på några dagar då visningarna har varit. 

I morgon väntar kontraktsskrivningen som sagt. Annars är det tomt på schemat. Skönt. 

Inga kommentarer: