tisdag 29 juli 2014

Utflykt till Marstrand.

Idag vaknade Lowe vid 7.15. Jag va helt slut! Han har börjar vakna varannan timma på natten nu och vill ha mat. Antar att han har en växtperiod nu. Så Fredrik tog med sig Lowe och gick ut i vardagsrummet och lät mig sova en stund till. Vaknade 09.35?! Haha! Utvilad idag iaf! :-) 

Vi hade tänkt åka ut till havet idag igen. Men vi är lite trötta på att ligga där nu så vi packade in oss i bilen och åkte till Marstrand. Så mysigt! Vi promenerade runt än och va uppe till fästningen. Däruppe åt vi en varsin mumsig våffla och drack kaffe. Promenerade lite till och tog båten över tillbaka. 


Lowe fick lite käk på en parkbänk så han skulle somna gott i vagnen medans vi promenerade. Lite gnällig kille! Han är inte så jätteförtjust att sitta i vagnen vaken, klantiga vi som glömde selen hemma. Men han slocknade bara han fick lite mjölk i kistan. 


Man fick våffelsmeten i en mugg så fick man grädda våfflorna själv. Tjocka och frasiga! Mmm! 


Lowe vaknade när vi ätit och va på sitt vanliga glada humör igen! 

Nu är vi hemma i Göteborg igen. Men vi ville inte åka hem. Så det blir en tur till havet innan solen försvinner. Resten av veckan ska det tydligen bli sämre väder. :-/ Fredriks sista lediga vecka och allt. Men vi får väl inte klaga. Vi har ju verkligen haft ett underbar semesterväder dessa veckor ihop! 

Inga kommentarer: