söndag 20 juli 2014

Kåsjön och taras.

Hej!

Idag vaknade vi vid 9. Tog det lugnt på morgonen och gjorde kesoplättar till frukost. Mums! 


Lowe satt nöjd och tittade på.


Vi stack sen iväg och fixade lunch, plocksallad på Ica. Så smidigt! och sen till sjön. Idag blev det samma ställe som igår, kåsjön i Partille.


Vi myste en stund med Lowe sen somnade han i vagnen under ett träd. Så mysigt. Han sov i 2 timmar så vi började tillslut oroa oss för om han ens lever.


Han brukar sova länge men nu stod ju vagnen still och massa människor runtomkring. Vid 15 packade vi ihop och fick väcka honom när han skulle över till bilen. Blev bara några timmar vid sjön då vi hade planer på kvällen. 

Hem och fixa oss och åka in till stan med bussen. Vi skulle käka på Taras med svärfar och hans Mia. Så varmt så jag ville ha kall mat. Så det fick bli 2 förrätter. Och 2 såna:


En med jordgubb och en med hallon! Mums! Självklart alkoholfria. Mätta och belåtna så promenerade jag och Fredrik genom stan, och tog bussen hem. 

Måste bara få skryta över hur duktig och lätt Lowe är att ha med sig! Så snäll och alltid glad! Idag testade vi att ha hans vagn intill bordet som en stol som joolz är kända för stt kunna användas till. Funkade ju perfekt! Blir bra sen när han ska börja äta fast föda. Han satt där och tittade, sen va han i våra knä och fick lite mat. Sen låg han i vagnen när vi åt och filosoferade. Gullet! ❤️ 

I kväll har vi bara tagit det lugnt. Jag har plockat lite hemma medans Fredrik lekt med Lowe. Jag ammade Lowe i sängen, men han ville inte somna. Så jag la honom i hans säng och stoppade in nappen och tände hans sköldpaddslampa och gick ut. Hörde honom låg och "pratade", sen blev det helt tyst. Jag tittade in och då hade han somnat. Duktig kille! 

Nu ska jag nog själv gå och lägga mig. I morgon väntar havet/sjön igen! Så underbart med härligt väder när Fredrik är ledig! Hans semester är över nu, men han har föräldraledigt ihop med mig i 2 veckor. 

Natti. 



Inga kommentarer: