fredag 19 december 2008

Göteborg.

Hemma i götet nu. Åkte tidigt i morse, och somnade vid 4.. så jag sov hela tågresan hem! Så skönt, och fort gick de!

Nu har jag badat och sitter här med hög musik. Väntar på att Joakim ska komma hit. Vi ska till Liseberg i kväll. Vet inte va vi ska göra där men.. Joakim ville göra nått annat än att sitta hemma och kolla på film. Jag som tycker de e mysigt ja! Skönt och slippa anstränga sej.. ;) Men han får väl som han vill. :) Han åker bort en vecka nu över jul. Så man får väl passa på att umgås litte. Jag ska ju jobba hela julen ja! Kommer få en grymt fet lön i januari! Då ska jag se till att jag kommer utomlands. Måste få lite sol på mej.

Antar att ni undrar över varför R inte nämns mer. Jag har bestämt mej en gång för alla att gå vidare utan honom i tankarna. Därför skriver jag inget om honom. Vi hörs av i bland på telefon. Men jag anstränger mej inte. Tänker inte må som jag gjorde för någon vecka sen. Han gjorde inget fel, utan de va bara jag som mådde dåligt av att han skulle va i åre ett halvår. Det är de jag tänker skriva om R.

Så va händer på nyår då? INTE en aning! Bjuden på en fest i norge. Men jag vet inte om jag orkar åka dit. Känns som nyår kan kvitta. Man har så höga förväntningar och skit. Nee.. jag ska ligga hemma i sängen och käka godis. De e va jag ska göra på nyår. :)

Tror jag ska lägga mej och sova en stund innan Joakim dyker upp. Bäst att va pigg om jag ska orka springa runt på liseberg.


Joakim och jag kom på att vi skulle käka makaroner och bacon 01.30 :)

Baj baj!

Inga kommentarer: