tisdag 9 december 2008

Sovdax.

Snart dags att gå från soffan till sängen. Fick ryck och började städa badrummet. Så nu e det rent och fint där inne. Hugo fick rent hem oxå. :) så lite gjort fick jag i dag!

En julklapp till min minsta lillasyster oxå. Men det kommer mer till henne. Det e roligast att köpa till henne. Hon blir så glad. Får väl ge stan en chans till på onsdag, för i dag va det bara en plåga att gå där. Eftersom att jag varit så klen i dag. Fick faktiskt i mej 2 mackor förut. Duktig flicka! Dumt att käka på natten, men om kroppen säger till att nu vill den ha mat, så får den mat oavsett vilken tid. För det händer väldigt sällan. Ska möta upp en tjej på stan på onsdag oxå. Hittade en jacka på blocket faktiskt som jag ville ha förra året. En burton. Men den va slut när jag skulle köpa den. Men nu köper jag en begagnad. Den va knappt använd.

Ne nu måste jag borsta mina tänder och gå och lägga mej. En dag på jobbet i morgon. Sen på kvällen ska jag träffa Joakim E. Ska försöka få med honom på bio. Vill se denna vampyrfilmen. Annars ska vi baka pepparkakor. Kommer bli kuligt. Han e söt :) och nee.. inge sånt. Han e en vän bara. Som jag har jävligt kul med. Vi kan prata om allt. Hans storebror och jag e barndomskompisar. Men han lever tyvärr inte längre.

Nu sängen va de..Jag i Jocke allt förstora jacka!

Sov gott!

Pussisar!

Inga kommentarer: