tisdag 16 december 2008

Min helg, lite sent.

Tja!
Inte bloggat på några dagar. Men nu kommer min helg!
Fredag:

Hade jag ju tänkt va hemma hela kvällen. Kolla på idol och käka godis. Men när klockan började bli en del, så kom festsuget! Smsade Joakim och kollade va de hade för sej. Han ringde och bad mej hänga med ut, typ. Så jag gjorde mej i ordning och drog och mötte upp Joakim, Nicklas och Pontus. De hade några fribiljetter till Razzia, kanske inte mitt ställe att gå på. Men jag får ju anpassa mej eftersom de inte kommer in där jag brukar va :P Nee nu ska jag inte va sån. Jag hat skit kul när jag e ute med dem. De träffade en tjejkompis där inne, som jag hängde med. Fan vilken rolig tjej. Bjöd verkligen på sej själv. :) Tog sista bussen hem vid 03.45. Sova sova sova! Som sagt, en grymt trevlig kväll!



Här e lilla My. (och jag i bakgrunden).

Lördag:

Ja va kunde man göra? Hade ju planer på fest den kvällen oxå. Hela dagen och kvällen, och natten slutade med film film film! Joakim va här och gjorde mej sällskap. Vi va lika sega båda 2. Skönt med såna dagar. När man inte behöver göra nått mer än klicka på play lixom. Pizza fick i i oss oxå.

Söndag: Samma som lördag, film :) Inte mycke mer hände.

Igår skulle jag ju jobba sista natten innan jag ska dra till sunne. Men vid 20 tiden började min förkylning, (drog på mej en förkylning i helgen oxå) den blev värre och värre. Till slut började det spränga i mina öron, och fick tryck under ögonen. Så jag ringde chefen. Så jag va väl hemma 23.30 igår. Pepparkakor och cola hjälpte lite. :)

Så e det tisdag idag, och jag ska åka till SUNNE! Wiii!! Ska bli så skönt att komma hem. Hem till snön och massa kramar! Pussa på mina systrar. Vid 15.08 går tåget. Borde fixa mej lite nu. Och packa klart, men jag har inte orkat än.

Kommer hem på Fredag igen. Då blir det julfest på lounge(s). Om det nu blir så. Om jag får med mej någon.

Nee nu ska magen få frulle. Jag har börjat käka lite bättre nu. Inte gått varken upp eller ner mer i vikt. Små steg framåt.

SUNNE, here I come!

Inga kommentarer: