onsdag 3 december 2008

vänner.


Nu ligger jag i min säng. Varit en grymt seg dag i dag. Somnade på soffan vid 18 tiden och vaknade vid 20.30. Så skönt att sova! Då slipper jag iaf tänka.

Känner mej så ensam just nu. Alla vänner har rymt. Vet inte va jag gjorde förut. På sommaren har man ju folk runt omkring sej hela tiden. Men när kylan kommer så kryper alla in i sina bon. Jag har mycke mer killkompisar än tjejkompisar. Saknar alla tjejer. Frankie bor med sin kille, Annika pluggar i växsjö, Emma jobbar i usa och Dashne pluggar i usa. För att ta några av dem. Sen e jag rätt lat av mej, eller bekväm. Det e så mycke lättare att hänga med killar. Tjejer kan va så kompliserade. Killar tjatar inte om allt. Saknar Emma som fan! Vi kan sitta tillsammans utan att säga nått och ändå veta vad den andra känner. Men hon kommer inte hem förän till sommaren. Denna vintern e verkligen inte min vinter. Allt går emot. Jag borde göra massa saker nu. Passa på lixom. Men jag har inte orken allt. Gymmet lockar inte. Jag borde ta tag i körkortet. Kämpa för att få en egen lägenhet.. osv. Sökte ju iaf in för att läsa upp lite betyg ifrån gymnasiet. Så de ska jag ta tag i vecka 3. Om jag kom in. Inte en aning när jag får veta de. Dashne kommer hem om någon vecka oxå. Och Annika kommer hem luciahelgen. Så snart får jag träffa några av dem. Ann-Sofie e hemma denna vecka med. Kanske ska ut i morgon. Just nu e jag inte sugen alls. Men de e för att jag e trött.

Nu ska jag försöka övertala mej att det e skönt att sova själv. Min säng e faktiskt den bästa sängen som finns. :) R sprutade i hemlighet lite av sin parfym på en av mina kuddar innan han drog. Märkte de när jag lämnat av honom, kom hem och torkade tårarna och kramade kudden. Mitt hjärta hoppade till. Tror ni jag blev gladare för de? Abslout inte. Saknar honom. Och de e skit jobbigt just nu. Vill bara att han ska åka till Åre så han e där. Då vet jag att de inte finns nått att göra. Bara för mej att boka en biljett, åka upp 15 timmar och hälsa på honom.

Så i morgon e det för mej att besöka gymmet. Dax att börja ta tag i träningen. Ta tag i mitt liv. Göra saker ist för att sitta hemma och tycka allt e pina. De e faktiskt jul snart. Jag vill inte ha en tråkig jul. Min sista lediga dag i morgon. Sen börjar jag jobba. Ja, eller jobbar ju torsdag, ledig fredag, jobbar lördag och söndag. Sen vettefan hur jag jobbat nästa vecka. De tar vi då.

Nu ska jag kolla på en film. Tills mina ögon vill sova, för de har min kropp velat göra hela dagen.

Joakim och Jag igår.

God Natt.'

Inga kommentarer: