söndag 14 juni 2009

Jennys Helg.

Fredag. Jobbade 7-17, när jag kom hem slängde vi oss i duschen. Sen kom Joakims pappa och lillasyster. Vi hade planerat liseberg, regn men det sket vi i. Så vi drog in när de kommit. Mötte upp Joakims lillebror och kompis och drog till liseberg. De åkte "farliga" karuseller först. Jag och Anders (joakims pappa) va för fega. Så vi stod vid sidan av och kollade på. Sen va det våran tur att åka karusell. Lisebergsbanan, spökhotellet och balder åkte vi. Och gissa om de kittlade i min mage i den sista! När vi blev för hungriga drog vi till kungportsplatsen och käkade på ett ställe. Jammi! Sen hem och kollade på en film. Somnade typ efter 20 minuter på filmen. Så vi gick och la oss.

Denna är jag för feg för. :S

Jag och Moa i lisebergbanan.

Middag. Gissa om vi va mätta sen!

Min mat!

Lördag. Dax för jobb. 10-19. Joakim skulle iväg med familjen på paintball. Texas fick hänga med dem. Men efter halva mitt arbetspass gått så kom Texas till mej på jobbet. De skulle ut och käka. Efter jobbet hade joakims familj åkt hem. Joakim låg hemma och slappade. Så jag slappade med honom. Så grymt godissugen så jag gick till hemköp och köpte ostbågar, lösgodis och cola. :) Fick på projektorn, godis i munnen och joakims hand i min hand. Myskväll. Sen somnade vi.

Söndag. Vaknade av att Joakim skulle upp. Han skulle tävla idag. Jag orkade faktiskt inte hänga med. Han skulle spela med ett lag som han inte brukar spela i. Och då är det inte någon där jag känner. Så segt att sitta där själv och glo. Sen e jag supertrött idag. Efter att jag jobbat alla dagar denna veckan. Hemma och tar igen mej. Men jag känner mej taskig mot Joakim att jag inte hängde med. Lovar att jag ska hänga med på resterande tävlingar. Somnade iaf om efter att han gett mej en puss och sagt "älskar dej". Han ringde sen en timme senare. Då han va framme. Somnade om igen och sov 2 timmar till. Och nu är jag vaken. Sitter i sängen och kollar på tv. Texas är en slappis och ligger och sover i mitt knä. Vet inte va jag ska hitta på idag. Städa här hemma kanske? Funderar på att överraska Joakim med middag sen när han kommer hem. Kanske baka idag? Det va länge sen. Ta en promenad med Texas måste jag iaf. Han måste ut och röra på sej.


Frulletime!!

Inga kommentarer: