söndag 28 juni 2009

Kärleken är hemma!

Nu har babe kommit hem! Äntligen! Jag och Texas mötte upp honom på centralen vid 15 tiden. Vi har hunnit gosat, kollat på 2 filmen och käkat mat. Han e den skönaste i hela världen att kyssa. Jammi! Nu har han slocknat på soffan. Jag låter han sova. Han va helt slut när han kom hem. Och han va rädd att han inte skulle somna i kväll. Men så gjorde han de lite tidigare än tänkt. Men skit samma. Han e hemma nu iaf. Nu kan jag sitta och titta på honom. :) låter som en psykopat. haha.. Nej det är så skönt att han äntligen e hemma hos mej. <3>

Det är trots allt bra att va ifrån varandra en stund, även om de e jobbigt när man väl e det. Men sen när man möts så pirrar de så skönt i magen. Hihi.

Vår lägenhet e så jävla varm just nu! E typ yr i huvudet för att de e så varmt. Måste köpa en fläkt. Får fixa de på tisdag när jag e ledig. Jobbar massa dumma tider denna vecka ju!
Måndag 14-22
Tisdag LEDIG
Onsdag 07-22?!!
Torsdag 15-22
Fredag 07-17
Lördag och Söndag e jag ledig än va jag vet.
Kommer saknar joakim en eller två gånger till innan veckan e över, eftersom vi kommer gå om varandra med jobbtiderna. Jeje.. då kommer våra magar pirra extra till helgen. ;)

tjoo!


Inga kommentarer: