tisdag 23 juni 2009

Midsommar.

Torsdag: Vi åkte upp till värmland vid 17.45. Åkte med Joakim mamma. Vi va 4 vuxna, 7 hundar och en katt, sen en jävla massa packning. Så trångt va de. Men de gick. Gillar att sitta tätt intill Babe. :) Sov och lyssnade på musik om vartannat. Vi stannade efter vägen och käkade mat. Väl framme packade vi ur våra saker hos mamma. Och jag bytte om. Vi drog på fest och träffade några gamla vänner. Vi kom hem vid 02.30. Och somnade rätt fort.





Fredag: Då va det dax för midsommar. Vi va hos mamma en stund. Där även min Syster Sofia var. Pappa kom och körde ut oss till Humletorp, där det va tänkt att vi skulle spendera natten. Joakims pappa och fru va därute. Vi käkade jordgubbar och grädde, massa mat och sen massa mat igen. GOTT! Joakim kom sen på att han ville in till Sunne, och träffa alla andra vänner. Så vi blev hämtade av hans kompis och festen fortsatte där jag firade midsommar förra året. När vi tröttnade drog vi hem, till min mamma. Där de satt ute på altanen hela högen. Mamma, Roger, Sofia och hennes kille. Och lilla Icka som hade somnat på en dyna på golvet. Vi satte oss med dem. Pratade och skojade. Runt 3 så hade mamma och roger och icka lagt sej så vi hoppade i säng vi oxå.












Lördag: Det va en slappdag. Vi satte ihop familjens pool. käkade glass och pizza. Blev lite tv och mys. På kvällen skulle vi ut igen. Men ingen av oss orkade. Så jag och Joakim satt hemma när de andra lagt sej och kollade på film.





Söndag: Sol och varmt! Sofia jobbade så jag och Joakim och Kidde va hemma. Gjorde inte så mycke den dagen heller. Grillade, va ute och fiskade och bara va. Efter middagen drog Joakim med en kompis till karlstad för att köra en vän till tåget. Jag hängde med Kidde och hämtade Fia på jobbet och sen åkte de hem till karlstad. Då kom som sagt min emma förbi. Vid 19 tiden va det dax för hemfärd. :) Åkte upp till deras sommarstuga och där va redan Joakim. Patric hade släppt av honom där. Va hemma i göteborg vid midnatt.





Så va det bara ett år kvar till nästa midsommar.





Inga kommentarer: