lördag 7 november 2009

Lördagmorgon.

Vaknade av att Texas satt nere vid sängkanten och pep. Han ville ut. Klockan va då 09.10. Trött stapplade jag mej upp och slängde på mej kläder. Ut och kissa hunden. Sen ramlade jag i säng igen. Sov till 10.45. Vi låg och myste i sängen en stund. Sen tvingade jag Joakim att göra frukost till oss. Så nu har vi käkat. Han kollar klart på en film vi (han såg igår. Jag somnade till filmen). Så hamnade jag här,vid datorn.

Jag hade köpt hem ostar jag kex. Pepparkakor och mögelost e ju såå gott! Färsk ananas och cider för att mysa lite. Kollade på Idol, som Joakim hatar. Men nu va det min tur att få välja kanal. Han satt med datorn i knät och lekte med photoshop. När Idol va slut kom filmen på. Vid midnatt la vi oss. Helt slut efter denna veckan. 60,5 timmar ska jag göra på jobbet innan denna veckan e slut. Har gjort 42,5 nu. Ett kvällspass i dag och ett heldagspass i morgon. Sen kommer min lediga vecka. Som jag hoppas att jag får jobba på. Det va iaf en mysig kväll i går. Och sömn har vi fått.


Mums!



 Gillar Texas ananas?

Idag blir det lugnt fram till jobb 15.30. Ska förbi gymmet på backaplan och göra om kortet. Lägga till solning på det. Så kan man sola så mycke man vill. Typ en gång i veckan e väl lagomt? Så blir man inte en genomskinlig blekfis. Får ju hålla efter turkietfärgen lite iaf.


 Här ligger de nu och myser till filmen.

Ha en bra dag!

Inga kommentarer: