tisdag 10 november 2009

Tisdag kväll.

Nu e jag ensam igen. Babe kom hem. Sov 2 timmar, satt vid datorn, klämde mej på tuttarna, följde med och handlade. Sen drog han. Han tränar såklart. Han e igång ordentligt han! Duktig! Jag hade oxå varit och träna nu om jag inte han så förbannat om i varenda muskel! Träningvärk som heter duga!

Min lägenhet dofta mat! Jag har satt in potatisgratäng med köttfärs i. Hur gott det är, återstår att de när den är ätbar. :) Undra om babe gillar det? Jag är så duktig att jag gör matlådor till oss. Så sparar man massa pengar.

Jag ska jobba lite mer denna vecka. Jag hade gett bort ett dubbelpass till en tjej på jobbet för att jag fick 2 pass av henne förra månaden. Nu hade det kört ihop sej på hennes andra jobb. Så hon skulle hoppa in där. Så jag fick tillbax mitt pass. Så på torsdag är det 7-22 som gäller ute på ön. Men sen vill jag nog vara ledig resten. För de behöver jag!.

Fick föresten in program i iPhonen med hjälp av Joakims konto! Yes! Så nu kan jag plocka in program efter program. :)

Nu börjar Desperate housewives. Dax för mej att sitta bänkad i soffan. Med lite glass kanske? Just de. Hinner in med ett inlägg till. Har hittat en ny smak på soyaglassen! God som F*N! Ingen kan vara gladare än Jenny!

Inga kommentarer: