söndag 24 januari 2010

Last Night.

Oj oj oj. Vilken kväll det va igår. Vilken kulturkrock! Vi började kvällen hemma hos mej. Jag, Emil och Fredrik. Anna va här en sväng oxå. Sen drog vi med bussen in till avenyn, för att bli stämplad på Park Lane. Inte vet jag varför. Men vi tänkte väl om det va tråkigt på de andra stället så kunde vi gå tillbax till Parkan.

Väl framme på denna andra festen. Herregud säger jag. Jag kände med som den vitaste personen i afrika. Inte för att det va mycket svart där, utan mer att de va raka motsatsen till fester jag går på. Och de här har jag betalat 170 spänn för att gå in på. Vet inte hur mycktet jag kan tala om denna festen. Men det va verkligen verd. Fast sen tänkte jag. Okej ge det en chans. Har ju en pojkvän som inte alls gillade att jag va där. För att det finns så mycket skumma människor. Men min pojkvän är lite lite för överbeskyddande. Han är rädd för allt jag ger mej på att göra. Inte rädd för sin skull, utan för min. Rätt gulligt men jag e ändå vuxen. I can handle it. Gav det en chans och beställde en redbull och vodka. Som egentligen borde heta "vodka med en föraning av redbull" typ sådär 80/20. Stark som fan. Men de va precis va jag behövde. Efter den va jag igång. Vilken folk och vilken musik! Musiken va ju såklart bra redan när vi klev in. Men man kan ju inte dansa till sån musik nykter. Och det va jag nog nästintill när jag dök upp. Jag kom igång. Men vid 03.15 kastade jag in handduken. Gick till närmsta hållplats som min buss hem går ifrån. Sprang i högklackat på is. Haha. Jag trillade inte och kom fram precis när min sista buss gick hem. 03.32. 10 minuter senare va jag hemma. Käkade 2 mackor i sängen med texas. Sen sovdax. Då börjar mitt odjur pipa och vill ut. Bara att slänga på sej kläderna igen och kämpa sej ut. Alkoholen hade tagit som bäst. Sen in i sängen igen. Sov som en stock. Vaknade 10.20 av att babe ringer. Han är påväg hem. Tidigare. Han är skadad. Men det är en annan historia.

Slutsummering: Tack Emil för en grymt skön kväll. Jag har släppt lite fördomar. Hoppas vi hamnar där igen. Eller park lane. Det är oxå helt okej för mej. :)



Park Lane


Kulturkrocken.


Inga kommentarer: